Tikva i Bundeva

to su Milanove, to drugo mesto treba da je osvojio sa 101kg , a druga na slici je bila teska 94 ili 92 kg.
evo malo slika kako smo utovarali i kada smo stigli u Kikindu.
934033_527374357309140_559627438_n.jpg
601768_527374437309132_2043598482_n.jpg

misili da je ona sa oznakom 4 Milanova u pozadini.

Poslednja izmena:
njegove su prosle godine bile dosta lakse nego sto je navikao pa je koristio kineski nacin tovarenja :osmeh: ... ali ove godine sprema nesto specijalno ... :ppozdrav:

pozdravi mi Milana,videcemo kako ce ispasti ovi iz Temerina postaju ozbiljni igraci. A ima i ozbiljnih igraca iz susedstva ali sreca ce tu odigrati najvecu ulogu.

oprskaj sa necim posle kise bakarni oksihlorid ako nije krenuo da cveta, antrakol ako jeste.

nije za sve , bakarni preparati su najbolji i jedina mana im je sto nesme da se prska po formiranju cvetova i samom cvetanju pa se koriste ostale varijante.
ovaj ucestali grad opravice dosta stete na liscu.

- - - - - - - - - -

ovaj grad iscepko listove

Poslednja izmena:
Ja sam sadio u kukuruz dok smo kopali a sad prskam pa ne sadim ali sadim bundeve za svoje potrebe i prodaju prinos od prilike kao kod lubenica Prosle godine oko 30 odzaka preko 500 kg pojede stoka proda se za konzumiranje + lepe pare na semenke

ovde kod mene niko ne prodaje te semenke i milim da to niko ne bi kupovao, mislio sam samo za stoku jer moze dobro da se popravi stoka od tikve

a semenke su ti preventiva kod sklonosti oboljenja prostate, a zatim i kao lek jer svaki lek je u osnovi ulje tikve i pomocne suptance.

kako se vrši to oprašivanje,ja ne razumem ništa,kako se prinose jedno drugom ako su udaljeni...voleo bi neko jasno i detaljno da opiše

odličan video,hvala na pomoći,Kažu da se oprašen cvet veže trakom ili stavi plastična čaša na njega,koliko li se to vremenski drži ?

dan dva dok cvet nesvene.ja sam jedan vezao sa travom , najbolja je ta varijanta sa vezivanjem jer ovo sa kesom i casom moze da zapari organe na ovim temperaturama.

Nazad
Vrh