jel treba i giometar da izmeri parcelu
da treba giometar( a ko je on ili sta je on?)
ivane tvoja ima 68 kg ako si sve dobro izmerio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel treba i giometar da izmeri parcelu
jel lošija tikva ove godine? zbog čega je to tako,ja imam samo jednu možda ima 35 kg,primetno je rasla i odjednom je stala i čini mi se da slabo raste;do kada one rastu i kada se mogu odseći?
Ivane a da li su to koje sejes koja sad ima 100 kg hibridne?ja sam sejao od komsije seme ima 20-ak kila?i zanima me da li te koje sejes da li mora da im skidas zaperke da se ne "sile" ili ne skidas nista?Pozdrav
Ja vec nekoliko godina na parce zemlje stavim od muskatnih do stocnih, ja dajem svinjama i kokoskama, stocne ali im mozes dati i bele ludaje(domace) koje su za kolace i koje budu vece od stocnih, od stocnih ludaja mozez koristiti seme za cepkanje. Ludaje naravno treba dobro uskladistiti i do marta ih potrositi, posle toga brzo propadnu. Svinji od toga postanu masni tako da imamo dosta masti za kucnu upotrebu!sta mislite da li bi valjalo posaditi ove tikve za krave i koje bi bile dobre, ja sam cuo da su dobre da se goje krave od njih?