Teske drljace

Drljace su im jako dobre,ali nema tu velike razlike u odnosu na druge proizvodjace.Razlika je u zavrsnoj obradi,A materijali uglavnom isti.

Drljace su im jako dobre,ali nema tu velike razlike u odnosu na druge proizvodjace.Razlika je u zavrsnoj obradi,A materijali uglavnom isti.

Mozda gresim, ali da kazem nesto u vezi ovoga. :)

Sve drljace sto sam gledao, svi prave krila za klinove od "cevi ili flahova" a Tanjiraca Komerc pravi krilo od "Brodskog Lima" kako oni to zovu seceno sve iz komada (slikacu sutra kada je donesu) i to je neunistivo, mozes da biras debljinu "lima" koji hoces. :D Ova nase ce biti sa 18mm a moze da bude i 25mm :D Ali to je pretesko za traktore od 80ks.

To sad nema pravila, kod nas laka zemlja, od prilike svi sto imaju lepu mehanizaciju, plugove vario obrtace, svi pobacali spremace i pokupovali te drljace, jedan ima i Satexovu koja je bas skupa, kad je nesto trend onda se ne pita sta gde ide!

Ovd j neka osrdnja zemlja ali j izmrzla.Ja sam isao jdnom i mislim da bi laka morala ici min. 2 puta
o37dx.jpg

Velika je prednost teske drljace nad lakom.Vi svi gledate ustitnjenost ,kad izmrzne mozes preci sa cim hoces bice sitno ali koliko je nabijeno zemljiste to je pitanje.Da bi se napravio sto bolji sloj za setvu ,zemljiste mora da je sabijno.

Nazad
Vrh