Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fiksna ili sa preklopom?cena?Meni je danas stigla iSta kao sto je talianu postavio slike od 4m ,TESKA 1200kg.
A jel vas neko terao da je kupite ako je stanje takvo?Nije fiksna ,sa dva krila je.Zavrsna obrada je losa kao i materijal ,ali cena je pristupacna .
Meni je danas stigla iSta kao sto je talianu postavio slike od 4m ,TESKA 1200kg.
po meni minimum 70http://poljoprivredni.oglasi.rs/ogl...ekrunjacimesaone+mladenovac+prikljucne+masine
Da li neko zna koliko treba snage za ovu drljacu?
Aco jel hidraulicna na preklapanje il fiksiirana.3.2 m je zahvat.
Tamara sa kojim traktorom planiras da vuces drljacu? I jel si uzeo drljacu umesto setvospremaca?Meni je danas stigla iSta kao sto je talianu postavio slike od 4m ,TESKA 1200kg.
traktor case 5150,imam i setospremac ali za manji traktor...Tamara sa kojim trakorom planiras da vuces drljacu? I jer si uzeo drljacu umesto setvospremaca?
Imenjace i za tebe isto pitanje jel drljača kupljena mesto setvospremača, misliš li da će bolje raditi nego setvak?