Teske drljace

tz77.jpg
Sutra idu na strug. 30*30
Baca jel to pravis obrtac drljacu?

Danas probana dubica od 3 metra,tezine 1100 kg.Ide Ruja 4 u zecu,ali je puno dekavo i lose uzorano(nije moja njiva) pa gusi i podbija pod dasku.Ali nije za njega,za vec za neki traktor od 100 ks.Evo par snimaka..
7d6a370c59619b9dbf64fb08.jpg
9aac8931779a5f6970c2d832.jpg

Aco druze ,znaci da ja sa 952 ni ne rzmisljam od 3 metra sire,dobro je sto si postavio snime.

Ako ima 1100kg to je malo preteško za 3m širine a za vući nije teško 82-ojki, pre mu je teže da nosi, drljača ko drljača nevoli žetvene ostatke odozgo a ponaročito velika težina pa malo vlažno i nemože niša da se provuče između zubaca pa gura li gura, setvospremač bi tu bolje odradio.

Ovo je covek kupio za Imt 577DV i ne moze da je makne kada je pusti skroz,pa ce morati da je vuce sa Ursusom od 120 ks.Mi danas cisto probali da vidimo kako ide.Puno je kila za 3 m kao sto kolega kaze.Ja sutra idem u Cenej da uplatim od 3.30 jer me gazda te firme ubedjuje da cu moci da je vucem sa 820.Sad da ga j....,probacemo pa cemo videti.Slikacu sutra tu sto ja pazarim,pa cu okaciti slike.

Ovo je covek kupio za Imt 577DV i ne moze da je makne kada je pusti skroz,pa ce morati da je vuce sa Ursusom od 120 ks.Mi danas cisto probali da vidimo kako ide.Puno je kila za 3 m kao sto kolega kaze.Ja sutra idem u Cenej da uplatim od 3.30 jer me gazda te firme ubedjuje da cu moci da je vucem sa 820.Sad da ga j....,probacemo pa cemo videti.Slikacu sutra tu sto ja pazarim,pa cu okaciti slike.

Znaci ti sutra ides na cenej da vidis tu drljacu od 3.3m...?
Danas je bas gotova i uradjena, pozuri sa tim sto pre da je vidis, pa da mi je donesu sutra da ne bude noc kada stigne, ja sam je kupio danas. :osmeh:

Nazad
Vrh