Teske drljace

Pozz ljudi,ja sam nov na forumu, iscitao ovu temu od prve do poslednje poruke i evo da se ukljucim i ja ... Moj komsija je prolazio teskom drljacom,ne znam tacno kojom,i ako je kasno prolazio i kasnio je sa setvom njegov kukuruz je nikao najbolje u ataru,stvar je odlicna,lepo spremi zemlju a ne vadi vlagu,mislio sam da uzmem setvospremac nazimu ali sam se predomislio i uzecu tesku drljacu... nego mi recite samo,nije mala drljaca od 4m za MF-a od 110 konja ? :osmeh:

Imam, 4,5 metara zahvata, 90 klinova 30x30x300 mm, traktor MTZ 1221.2 sa 133 KS. Na uljavim zemljištima mu nije nimalo svejedno, zna kadkad da mu bude vrućina. Poređenja radi, isti taj traktor sa spremačem 5,6 metara ide mnoooogo lakše. Zato nemojte se frljati sa silnim metrima zahvata.

pa ja sa 20 konja manje cu moci onda da vucem pola metra manju drljacu...po nekoj logici bi mogao..a inace sa spremacem 5m ja letim po njivi....

jel zna neko gde imaju klinovi da se kupe 30x30x300 mm posto hocu 4.5 metra da pravim drljacu...?

proizvodjac drljaca

Pozdrav forumasima,poznaje neko ovog proizvodjaca okolina Sremske Mitrovice ?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Moze i preko ovog programa dosta toga da se odradi

Da li je to crtano u Solid Works-u(progaram)?znam i u tom programu da crtam.

slobapatrola,a nadji mi ti cevi 80x80x10 pa cu ih uzeti,posto kazes da je ram lak,nije to drljaca od 6,6m(kao tupancova)pa da bude 100x100x5 pa da ima kila,a i njegova je oko 1000e-metar.kada je zavrsim kazacu vam koliko ced biti teska,ali znam da 82-92 ima da se znoje
grujo nisam mislio na taj ram vec na pole kako ih zovemo tamo gde su klinovi usadjeni

Ne znam ja ni Stevicu ni nikog iz Vojke naplatiću im samo ležarinu što su je parkirali na plac gde sam ja pola vlasnik:osmeh: Šalim se naravno,tu je u selu kod drugara na "probi" .

Danas sam zvao Tanjiraca Komerc i pitao za drljacu.Teska 1100 kg,dupli rotori,napred daska i klinovi 300 mm.Cena 2200 eura.

Nazad
Vrh