KishRobert
Prijatelj Foruma
Ma hajte molim vas!Pa ja sam konstruktor ove masine.vazi svaki dogovor.ja vec imam jednu od 6 i jednu od 4 narucenu za dogodine,samo prvo kembridz da zavrsim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma hajte molim vas!Pa ja sam konstruktor ove masine.vazi svaki dogovor.ja vec imam jednu od 6 i jednu od 4 narucenu za dogodine,samo prvo kembridz da zavrsim
hvala na savetu ,i ja mislim da je tako,ali zbog njiva na brdima uzecu od 4 mStankovacdruze sa 110ks mozes vuci T.D. od 4 do 4.5m max.moja preporuka.
grujo nisam mislio na taj ram vec na pole kako ih zovemo tamo gde su klinovi usadjeniMoze i preko ovog programa dosta toga da se odradi
Da li je to crtano u Solid Works-u(progaram)?znam i u tom programu da crtam.
slobapatrola,a nadji mi ti cevi 80x80x10 pa cu ih uzeti,posto kazes da je ram lak,nije to drljaca od 6,6m(kao tupancova)pa da bude 100x100x5 pa da ima kila,a i njegova je oko 1000e-metar.kada je zavrsim kazacu vam koliko ced biti teska,ali znam da 82-92 ima da se znoje
Kolki je zahvat?Danas sam zvao Tanjiraca Komerc i pitao za drljacu.Teska 1100 kg,dupli rotori,napred daska i klinovi 300 mm.Cena 2200 eura.