Teske drljace

Lepo,da li si je probao ?

Nisam prodao ,trebao je da dodje covek jedan iz Negotina da je nosi,ali mu prevoznici traze 500e pa je odustao,pa sam je zato nosio na vasar.Imam sad jednu narucenu od 6m da pravim.Ovo je druga po redu,ali bice jos mnooogooo.Hvala Djordje i Kiraj

Ljudi dali je neko video kombinaciju sa jedni rotorom ispred i daskom za ravnanje ispred zadnjih rotora šta mislite o toj kombinaciji

Pa ja sam je kacio za mtz 552 sa reduktorom i nosi je fino mozda bi mogla i za neki imt ali napred mora da ima tegove jer kao sto se vidi na slikama ima 6 krila ali u dva reda tako da dobija na duzini.

To bi trebalo da se poredja u jednom redu i 90ks da je tegli.
Pa ona je ovako fabricki konstruisana i radi super posao, ako je neko zainteresovan mozemo je cak probati na licu mesta da se uveri u ucinak. Klinovi nisu klasicni nego ima okrenutih prema napred i prema nazad ja sam mozda svega uradio 5 jutara sa njom i bio sam prezadovoljan ali tupanjac je bolji. Kupljena je pre 4 godine iz nemacke tamo je i napravljena.

Nikoli Klek ili ako neko zna koje su prednosti tih klinova okrenutih napred u odnosu na ravne u praksi, da li mozda bolje zagrnu seme u jesenjoj setvi .

Nikoli Klek ili ako neko zna koje su prednosti tih klinova okrenutih napred u odnosu na ravne u praksi, da li mozda bolje zagrnu seme u jesenjoj setvi .

Klinovi okrenuti prema nazad (prvi red) odredjuju dubinu da se drljaca nezariva, a ovi okrenuti ka napred imaju samo bolji radni ugao, i lepse razbijaju zemljiste. Jedan krug po njivi i sve ce vam biti jasno.

Evo par slika kada je zakacena za ::traktor1::

23032013754.jpg

23032013755.jpg

Lepo je nosi,bas kad je neravan teren malo gega ali nije strasno,mislim da bih je on vukao ipak jak je traktor i veoma ostar na gasu

Ja cu da pitam,valjda nije glupo pitanje.Jel ovim drljacama ravnate zemljiste umesto setvospremaca ili vam sluze za pokrivanje semena?

A kolika je dubina rada tih teških drljača?

Pitam zbog onog da zemljište treba pripremati na setvenu dubinu, a ovde su klinovi 30 cm. Da li je držite na hidrauliku i tako ograničite dubinu, ili je jednostavno pustite da se svom svojom težinom osloni na zemljište?

Nazad
Vrh