Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam prodao ,trebao je da dodje covek jedan iz Negotina da je nosi,ali mu prevoznici traze 500e pa je odustao,pa sam je zato nosio na vasar.Imam sad jednu narucenu od 6m da pravim.Ovo je druga po redu,ali bice jos mnooogooo.Hvala Djordje i Kiraj
Pa ona je ovako fabricki konstruisana i radi super posao, ako je neko zainteresovan mozemo je cak probati na licu mesta da se uveri u ucinak. Klinovi nisu klasicni nego ima okrenutih prema napred i prema nazad ja sam mozda svega uradio 5 jutara sa njom i bio sam prezadovoljan ali tupanjac je bolji. Kupljena je pre 4 godine iz nemacke tamo je i napravljena.To bi trebalo da se poredja u jednom redu i 90ks da je tegli.
Nikoli Klek ili ako neko zna koje su prednosti tih klinova okrenutih napred u odnosu na ravne u praksi, da li mozda bolje zagrnu seme u jesenjoj setvi .
Umesto setvospremaca.Ja cu da pitam,valjda nije glupo pitanje.Jel ovim drljacama ravnate zemljiste umesto setvospremaca ili vam sluze za pokrivanje semena?