Teske drljace

Sa duplim tockovima idem brzinom 12km/h, a bez duplih 8,5km/h, zato sto tone traktor, a u transportu ne zurim:osmeh: i jos nesto potrosnja 1,5l po kj!

Vučeš i pola kubika zemlje sa njim na levoj strani na snimku.Zašto to radi?Ne voli vlažno ili? :ppozdrav:

pa ne mogu tacno da se setim,moja je bila 4500e a ta manja je oko 3500e,a to su cene od prosle zime kad sam ja kupio, a posle sam sreo Baneta Tupanjca na sajmu irekao mi je da je sad ta ko moja za 1000e skuplja,al ne znam jel jos uvek tako

Pitao za 4,4 je 3700+pdv a 5,5 je 4200+pdv.
Stanislave a kad nemas duple tockove onda ostaju tragovi iza tebe ili ne?

Kad nemam duple,a to je bilo lane prvi i drugi prohod sam morao da je pustim na plivajucu hidrauliku(kopira teren) jer sam probao malo da je dignem da ide plice ali sabije traktor,a sad sa duplim mogu da idem plitko drugi prohod i to jednom brzinom brze oko 12km/h.

Evo par slika o novoj drljaci,slikano je preo oko nedelje dana,ali se jos mnogo urailo na njoj,5-6 marta ce biti gotova,a ujedino je i prodata

6-drljaca-3.jpg

6-drljaca-4.jpg

6-drljaca-5.jpg

6-drljaca-7.jpg

6-drljaca-8.jpg

Jos malo pa gotovo

Gledao sam i onu od 4.4 i onu od 5.5m, ona od 5.5 je široka u transportu jer ima 3 krila dole i 2 se sklapaju,
Ja imam onu laku sa 5 krila sa kojom nista ne radimo dve tri godine ako je neko zainteresovan.Kod nas nema problema sa tri krila dole nije to nesto siroko.Vuko je Zetor 7211.
@ ares mislim da bi bolje bilo drljaca teska nego setvac dva put (valja consum) ali moze da bude i neki germinator mozda...

Nazad
Vrh