Teske drljace

Na njemu su polug iz dva dela i na sastavu, gde ide bolcna pukne poluga pored rupe.

Evo je

8axDt.jpg

j8fEK.jpg

0w5.jpg

gruja koji je zahvat i oces li stavljati napred gredu

Radni zahvat je 5m i ima oko 1200kg,predvidjena za traktoreod 90-120ks,Nece biti greda napred jer nema potrebe,vrati se koju stranicu nazad da vidis sto nisam hteo da stavim dasku.

Poslednja izmena:
U petak idem po cevi.......,krugovi za rotore su vec u izradi i pocinjem da pravim opet jednu tesku drljacu,Nacrtao sam nov crtez u AutoCAD-u.Za razliku od predhode crtez je modifikovan.Radni zahvat ce joj biti 4,1m,ali sa duplim rotorima,ram isto 80x80x5,a polja od 50x50x6.Klinovi ce biti od kvadratnog celika 30x30 u kvalitet C1531.Tako da ce moci i rusevi (82-92)da je vuku bez problema,na vasaru su me bar njih 10-ak pitalo da li moze to rus da vuce kada sam nosio onu predhodnu od 5m,tako da sam resio da pravim od 4,1m.pre zime mora da je gotova,i bice za prodaju

Bravo, tako se krece u business, zdrava konkurencija nikada nije na odmet. Znam da su oni koji su pravili drljace jedva postizali da isporuce, koliko su bile trazene, neces pogresiti, jos ako i napravis kvalitetnu robu...

Bice kvalitet,ako neko zna kako Peckine drljace izgledaju,na tom fazonu su rotori,rama malo drugacija,a polja kao tupanjcova.dobro ce ispasti.Samo neznam u boju koju da je ofarbam:haha:.

Valjda ces obrusiti te varove,sto budes vario,a ako ne,turpiju cu ti kupiti za rodjendan,da iste obrusis i obradis!

Oranje je gotovo i poceo sam izradu druge teske drljace.Ram 80x80x5,polja 50x50x6,klinovi30x30,a duzinu ce moizmeriti posle kovanja(bice oko240mm radnih),Imace duple rotore kao peckine iz hrvcke,Piramida ista ko bosanska Dubica,evo ipar slika,a ostale ce jos biti u skorije vreme.Se se vari elektricnim invertorskim aparatom sa bazicnim elektrodama 4mm.

t6dwh3iwx16lshoi4knc.jpg

uo53pfb9ll21zldinwv0.jpg

4d7hagozjmhsp3vsa08n.jpg

gbf7czufbv5mztrvep.jpg

Moze i preko ovog programa dosta toga da se odradi

Da li je to crtano u Solid Works-u(progaram)?znam i u tom programu da crtam.

slobapatrola,a nadji mi ti cevi 80x80x10 pa cu ih uzeti,posto kazes da je ram lak,nije to drljaca od 6,6m(kao tupancova)pa da bude 100x100x5 pa da ima kila,a i njegova je oko 1000e-metar.kada je zavrsim kazacu vam koliko ced biti teska,ali znam da 82-92 ima da se znoje

U google sketchup-u je crtano ako treba neka pomoc javi :)
[h=3][/h]p.s. Ne moras da mi persiras, ja sam tvoj skolski drug. Ivan :osmeh:

Nazad
Vrh