Perhan
Član
Sad nesto razmisljam i odlucio sam da ih ne mijenjam. Kupicu ili napraviti valjke nazad i onda ako bude dobro radilo necu nista dirati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja dizem krilo kad sklapam, a sad cu da ti objasnim zasto.Tupanjac ima pametnog inzinjera to je on sam rekao, al je malo i tvrdoglav.Napravio je klipove koji kad su razvuceni vuku iz mrtve tacke tako da pumpa ne moze da podigne.Ja sam to resio drugacije,kad zavrsim njivu krenem po leniji i u prvu rupu kad strucnem pritisnem rucicu i sklopim drljacu, to tim zadrugarima nikad ne bi palo napamet, nego uvek ih je dvojica,dal zbog toga il zbog piva. jeb...m li gaDrug je tu od 4m kupio za svog claasa od 120 ks al pošto mu traktor nije stigo u februaru kao što su mu rekli nego u martu i pošto mu dvorište bilo suviše usko dao je u dvorište njegovog ujaka da je istovare.Do kuće ju je nosio sa 82 kaže on da kad krene mora da ide malom brzinom jer mu drljača skroz podigne prednje točkove sa zemlje.Da vuče snimio je pokazao da nije problem,problem mu je da stigne do njive al ipak mu stigo claas u martu tako da nije bilo više muke za njega.A zadruga iz Zrenjanina sa 1221.3 vuče tupanjacovu od 6,6m al možda im crkla pumpa za hidrauliku jer sam ih video kako jedan sedi u traktoru a da drugi dole diže krilo tako da sad vi odlučite ja ću za moj 892 ipak uzeti trokrilnu da budem siguran
A kako rade teske drljace u njivi gde je bio kukuruz i gde nije savrseno uzorano?I za cega ce tako masivna i teska rama ako ne smes da je pustis dole vec moras da je drzis na hidrauliku u toku rada?
Mora biti da je to jako lepo izgledalo...Kod mog druga iz Žitišta bile su neke grudve ogromne.U Deutzu od 150 ks je skakutao po kabini ko lopta al ipak iza njega zemljište je bilo dosta usitnjeno zbog toga što je drljača teška i pustio ju je do kraja bez oklevanja prvi prohod samo, drugi je odradio sa setvospremačem on je imo jedno 50 jutara tako podrljano i posle toga je na deutzu postavio duple točkove zbog toga što samo pola dana može da drlja jer kad se vraća kući oseća se ko da ga neko tuko sa palicom preko celog tela on mi reko ako uzmem drljaču za loš teren obavezno uzeti duple točkove nazad sa biljnim ostacima nije imo problem drljača ih je zahvatila i vukla do kraja parcele gde ih je i skinuo