Evo i jucerasnje probe teske drljace sto sam ja pravi,i imam i neke preporuke.Radni zahvat 5m,a u tranport 2.3m
-jako je dobra kada se ide na zimsko oranje
-iskljucivo treba joko cista njiva ka se radi spremanje za setvu,vidi se na slikama kada ima ostataka od tulaja da mnogo nakupi i odmah je odize i nije to to
-u sustini rotori nema potrebe da su napeti,tj da jako pritiskaju,nego da samom snojom tezinom padaju
-i jedna velika stvar na drljacu netreba daska,kada bih imao dasku gurao bih 2 kubika zemlje a to bi i otezavalo rad traktora,Tako ako mi neko kaze da za drljacu treba daska necu mu verovati.Neka uzme pa neka proba.
-Po meni mi bih trebao traktor od90-120ks da je vuce,jer moj je 90ks i prilicno je osetu u radu.U jednom momentu je naterao temperaturu 90 stepeni
-Teska je oko 1300kg i u transportu oce malo da gega kada ima neravnina na putu.
Treba jos neke stvari da dodam,ojacanja na drzacu rotora,i kod nosaca spingli da stavim kolena sa strane,i jedna lepa farba
I na kraju ce da dobije metlu.
Cena ce joj biti 2800e.
Ako neko nije jos spremio svoje njive za setvu.a zainteresocvan je za kupovinu teske drljace neka slobodno dodje i neka proba
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
[video=youtube_share;WXtwg2n6Wk0]http://youtu.be/WXtwg2n6Wk0[/video]