Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mogu da me prevar
25tKoja je ukupna minimalna količina za terminsku prodaju?
Na fca mi cemo prodati 1000t iako nismo planirali ako nam nadjes kupca za ove pare.Ne terminski ovako a terminski za firme ide 200 eur plus pdv.
Kako da mi ne isplate? Sve što sam trgovao do sada, nema kretanja kamiona dok ne legnu pare.Mogu da prevare valjda kad predas robu a ne isplate pare?
Isto ti je kad ga predaš na silos, više nije tvojKako da mi ne isplate? Sve što sam trgovao do sada, nema kretanja kamiona dok ne legnu pare.
Kako?Isto ti je kad ga predaš na silos, više nije tvoj
Mi ako ga sada prodamo po 23 a cena u oktobru bude 16 lako se moze desiti da dodje do prevare
Ko nudi toliko ? Da li ima neka donja granica za kolicinu ili ne ?Ja imam ponudu za rod 2020 29 dinara, ali 14,5 vlage. Moracu izmeriti vlagu, da vidim gde sam. Izgleda jako lepo ono što ranim ovce.
Pa lako , neplate ti toliko pa tuzuj. Ili ako je kod tebe kukuruz ne uzmu ti. Samo primjer kako
Pa i odgovara ti da ne uzmu kukuruz, kod terminske prodaje dobiješ 20 % unapred...Nabijaš postove ili samo pišeš bez veze Momo?Pa lako , neplate ti toliko pa tuzuj. Ili ako je kod tebe kukuruz ne uzmu ti. Samo primjer kako
Otkupljivač kod mene u selu. Ja imam oko 12 tona, a mogao bi doneti i 3 tone.Ko nudi toliko ? Da li ima neka donja granica za kolicinu ili ne ?
A šta ćemo sa ostalih 80% ako firma "slučajno" vrisne u stečaj?Pa i odgovara ti da ne uzmu kukuruz, kod terminske prodaje dobiješ 20 % unapred...Nabijaš postove ili samo pišeš bez veze Momo?
Produktna berza, clan sam pa odatle mi ta info. Imas svaki dan zakljucene ugovore za kuk r 2021 na 24 i nesto dinara. Pogledacu sutra pa cu javiti detaljno.Na fca mi cemo prodati 1000t iako nismo planirali ako nam nadjes kupca za ove pare.
Ajd kad već gledaš, pogledaj i koja je cena bila 28.01.2021. za kukuruz roda 2020. Treba mi ta informacija.Produktna berza, clan sam pa odatle mi ta info. Imas svaki dan zakljucene ugovore za kuk r 2021 na 24 i nesto dinara. Pogledacu sutra pa cu javiti detaljno.
Ajd kad već gledaš, pogledaj i koja je cena bila 28.01.2021. za kukuruz roda 2020. Treba mi ta informacija.
Kolega koja si firma? 200e danas nije moglo ni u ludilu. To je proslo jedna na 199cpt pre koji dan i to je maksimalna realizacija.Produktna berza, clan sam pa odatle mi ta info. Imas svaki dan zakljucene ugovore za kuk r 2021 na 24 i nesto dinara. Pogledacu sutra pa cu javiti detaljno.