nikola ilic
Član
Koliko joj sipas sve potrosi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa gde ti zatreba niva tu ti taksi tesko moze pomoci sem par dobrih cizama!! I glupo je vise govoriti o njenoj potrosnji jer je ona napravljena da pali i na minus 40 i da vuce kao luda a stoga je jos i terenac pa nemoze da trosi 4l a i jugo je ekonomican ubilo se a i koristan isto tako!! Bolje da ne napisem koliko trosi ovaj moj Uaz ali to ili volite ili ne vozite svaki dan kada idete u prodavnicu jer slozicete se to nije vozilo za svaki dan...
Ciro potpisujem tvoj post.
Jugo 55 kad je ovako veliki minus nijedan ne trosi ispod 12l benzina. Imao sam ga nekad i nikad vise.
Saša toliko da potroši 1.8 motor?Moj nikada nije prešao 10 a vožen stalno na benzin.
Nije crveni crn je stoji na ulazu u VŠ iz Pa ne možeš ga omašiti ,ja stao da pogledam limarija katastrofa 90 god cena ne piše.Da nije Kratki Crveni taj iz VS
Karburator. Samo karburator je manje vise bitan kad se vozi na plin protok plina ima posebno stelovanje koje je nezavisno od karburatora tj ubrizgavanja benzina. Moze da potrosi on i manje od 15l plina po gradu ali ja necu da mu zatvaram protok plina jer ovako dobro vuce i startan je a to mi je po gradu najvaznije, posto se 90% moje voznje svodi na gradsku voznju. Na otvorenom putu ne prelazi 12l zadovoljan sam dosta je jeftinije od benzina.Jel karburator?On hoće malo više da srkne dok ajnšpric neće.
...to je onaj kod sharka...gume loseNije crveni crn je stoji na ulazu u VŠ iz Pa ne možeš ga omašiti ,ja stao da pogledam limarija katastrofa 90 god cena ne piše.
Ja imam dva Juga 55 i zao mi je da ih poklonim ali to mi vise nikada ne treba u dvoristu!!! Dajem ih oba za jednu Ladu odmah!!
13l na otvorenom putu?Saša po meni je to opet mnogo.Imao sam do skoro C4 sa 2.3 motorom.Nikada ga nisam štedeo na gasu a nije prešao 13l plina na 100 km,samo manje.A koliko je on veći i teži od 80-ke.