Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni nije problem da pišem pametne stvari ali neverujem da bi ti to mogao da razumeš.
Moze i za tebe, za svakog ko bi da da svoje misljenjeZa koga je pitanje Monti ?
Meni jedan pada na pamet.Mora neko ili nešto da nas drži na okupu , da nam neda da zastranimo . Da nema Boga ko bi bio vladar svih nas , kome bi se molili kad nema druge pomoći , koga bi se bojali da radimo nešto što nije dobro iako niko nevidi
OK. Ali kako moze se verovati u nesto sto naucno nije dokazanoMora neko ili nešto da nas drži na okupu , da nam neda da zastranimo . Da nema Boga ko bi bio vladar svih nas , kome bi se molili kad nema druge pomoći , koga bi se bojali da radimo nešto što nije dobro iako niko nevidi . Da nevjerujemo u Isusa sve bi postalo haos , iako pomalo ide ka tome . Tako ja to vidim , neznam za druge.
Samo vjerovanje ne iziskuje naucno dokazivanje, ljudi vjeruju u svasta i sama vjera je kao aksiom u matematici-tvrdnja koja se ne dokazuje.Jel verujes u Boga, kako bi to objasnio, verovanje u nesto sto naucno ne postoji
Da, to je tako
Ali zasto sad coveku koji veruje da je zemlja ravna pokazuju snimke i sl da ga razuvere i dokazu da je u zabludi
Kako bi to delovalo na primeru Boga