Gost040620
Član
Neka su vam korisne prinove. I kod mene nocas prinova, 293. dan musko, samo se otelilo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto,jedna ranije,jedna okasnila,ali se pogodilo u isto vreme. Otelila se jedna junica koju nameravam da prodam. Izuzetno je mirna. Procena mlecnosti posle nekih desetak dana,sad nemam vremena da se bavim time,bitno je da njih na vreme nahranim,pomuzem,a kasnije cu pratiti mlecnost. Ionako danas posle 4 dana dosli po mleko,pa rekli da ne valja,doneli neku tecnost i kazu kvarno. Malo im ono sto sam prosipao,pa ajd jos nemora ni danas da predaje. Za ovo vreme prosuta i podeljena veca kolicina mleka po komsiluku i mi sirili.Tebe krenulo,neka je korisno![]()
Milane, Zorane, nek su Vam korisni!!!
Zorane, da nije istala iz prve steona pa si je opet osemenim posle 21 dan pa si zabelezio dan... Meni to na tako nesto liči inače na 263 dan bi trebalo da budu malo i mlitavo..