Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto nisi na Casea razbusio običan teg od Rakovice, nisi morao prvi da stavljas...Ima li gde da se kupi prvi teg za Rakovicu 65 sto se zavrce na kolevku? Morao sam da ugradim tegove na Case-a pa mi sad Rakovica krezava a i cupka bez tega.
Tek će biti saliveni kad ih malo fazoniram brusilicom i ofarbam. Inače imaju po 97,5 kg. Mislim da će 197 kg. biti dovoljno za mašine od nekih 800 kg da ne škljoca prednji trap.
On ce otvarati dzakove...He he Manjeviću, velike su želje moje. Polako da se malo oporavim. A i ako bude jedan New ovaj će da ostane kao ispomoć a i zlu ne trebalo da se nađe. A šta će Slađan da tera, neću valjda da mu dam poslednju reč tehnike.
Ovo mi bilo lakse jer se zurilo da se napakuje. Mogu posle prilagodjavatiSto nisi na Casea razbusio običan teg od Rakovice, nisi morao prvi da stavljas...
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Da li ima neko, ili mozda zna nekog ko ima na prodaju, tegove za prednje tockove od imt 539. Ili bar da mi kaze gde bi mogao da nadjem ventile za punjenje i praznjenje guma vodom. Mucim se sa atomizerom. Napravio sam neki nosac tegova, okacim tu oko 80 kg i ne znam dai smem vise, ali opet se mucim. Ne smem da sipam vise od 250-300l a treba mi 700 da zavrsim sve.
Evo jednog šupljeg, napunjenim betonom
I ''deda'' dobio tegove
[/IMG][/IMG]
Da li ima neko, ili mozda zna nekog ko ima na prodaju, tegove za prednje tockove od imt 539. Ili bar da mi kaze gde bi mogao da nadjem ventile za punjenje i praznjenje guma vodom. Mucim se sa atomizerom. Napravio sam neki nosac tegova, okacim tu oko 80 kg i ne znam dai smem vise, ali opet se mucim. Ne smem da sipam vise od 250-300l a treba mi 700 da zavrsim sve.