Gde mogu da se kupe prednji tegovi od 45 kg za Belarusa novi povoljno, Agropanonka ne prodaje posebno ?!
Danas sam našao vremena da otprašim do Neradina, specijalno i isključivo kod Jove, da vidim te tegove i uslikam ih ako dozvole...
Nije bio kod kuće, ali sam uspeo, posle konsultacija s njim preko telefona, gde stoje i da ubedim da uslikam, što mi je i pošlo za rukom, ali sam prethodno morao da pomerim SVE ove tegove što vidite u pozadini, da bih ih iskopao iz gomile...
Na kraju me natera žena i da ih vratim gde su i bili, znači na dno gomile...
Prolazi tuda do pušnice...
Ajoj majko mila, kakav je tamo atomski s leva, nisam mogao ni slutiti kakva je to Hirošima i Nagasaki...
Koliko sam uspeo da ih očistim rukama od naslaga blata i rđe, ne deluju loše, i ova TRI komada koja sam iskopao nemaju, koliko vidim, naprslina i varova...
ČETVRTI nisam uslikao, bio je ispod druge gomile....
A nisam imao više leđa da pomeram vamo-tamo, jbg, 45 kila je jedan teg, a gomila je, ufff...
Član
Zmaj od Noćaja me zamolio da mu odem pogledati još pre dva meseca, al, ko velim,kad-god doš'o, dobrodoš'o...
Ako se pomenuti član ne želi upuštati u trgovinu s ovime Jovom, cena za komad od 45kg je 40 eura...
I to je poskupelo od stajanja, ima više rđe i blata...