Tanjirače

Ima li ko kakvo iskustvo sa MINAV tanjiračama? Vrlo su povoljne u odnosu na ostale, pa me to i plaši. Tanjirača mi treba za Case IH jx 60, a imam dosta parcela na nagibu. Konkretno me zanima nošena V forma.

Steva 1984

Cime ti vuces ovo,mislim kolko ks treba?I koja je sirina 3 ili 2.8m? Tako si ga kupio ili je nadogradnja ona prva dva reda? Ona prva dva neverujem da uzimaju pono snage jer stoje pravo,po meni ovo za traktor od 120-140ks ili?

Lepo si uradio samo si zaboravio jednu krupnu stvar. Tesko da ces baterije moci da zadrzis na tim 'cupantama'.

Aha, treba ih na neki način fiksirati, npr, izbušiti rupe i ubaciti zavrtnje neke (ako mu je bitno da se tanjirača podešava), a ako nije, onda zavari par komada flaha ispred i iza, ovako će baterije da kliznu nazad.

Ima li neko iskustva sa tanjiracama iz Čeneja? Mislim da je u pitanju Tanjirača Komerc.

Ako hoces iskreno da znas kakve su bolje ne pitaj.

Kao prvo jako su lake i tesko idu u zemlju. Bukvalno kada bi ti je neko spustio mozes je vuci sa IMT 549 po njivi, jer nece u zemlju samo odskace za neverovati.
Kao drugo delovi izmedju diskova nisu liveni, nego su napravljeni od cevi i to im je velika mana, jer kada se to sve olabavi i raspusti, svaki disk se okrece za sebe :D

Bi se igrao u lakoj zemlji po ravnici ali da dodje u moj kraj pa da vidimo kako ci se igrao minimum mu trreba 110 ks pa do nekih 120!! Barem je takva zemlja kod mene!

Po katalogu i u programu Auto-data ima 93 ks i 4860 kg,mi smo pumpu sa 7 kubika digli na 9 kubika.i nismo stavili njegome originalne dizne S6676, nego S6667 gde su rupe 4 mikrona vece u precniku.Sto se tice tanjirace vuce je kao igracku.

eiryix.jpg

26378dl.jpg

35jctaa.jpg

2hrmlgk.jpg

Ako hoces iskreno da znas kakve su bolje ne pitaj.

Kao prvo jako su lake i tesko idu u zemlju. Bukvalno kada bi ti je neko spustio mozes je vuci sa IMT 549 po njivi, jer nece u zemlju samo odskace za neverovati.
Kao drugo delovi izmedju diskova nisu liveni, nego su napravljeni od cevi i to im je velika mana, jer kada se to sve olabavi i raspusti, svaki disk se okrece za sebe :D
nebi se baš složio ja imam 26 tanjira i vučem je sa 567 tanjiri su 510 razmak 20cm i nijednom se nije popustila a ti možeš da odabereš dali želiš od cevi ili livene tuljke

Nazad
Vrh