Tanjirače

Mislim da bi mogla laka vucna bez pakera od 28 diskova ima you tube vidjao sam da mogu da vuku

srdjan žorž je napisao(la):
Pitao bih ko je upucen da li ima neka vucna za 577 da moze das je vuce po oranju, ili je ipak nosena za njega bolja?
moze vucem ja v28 po oranju...1 brzom i solidno uradi nema potrebe da se skroz ukrsta samo izdekavi........

Imao sam Adut tanjiraču v28 sa diskovima fi 560 razmak između 19 cm.Vukao ju je 577 DV u svim uslovima bez paker valjaka.

Cevi su od spojenih vinkli,inace ovo su cevi od mosta u okolini ZR.Koliko se krecu para diskovi fi 560,i koje marke su dobre.Na prednjoj bateriji su mi dobri diskovi a na zadnjoj su dosta potroseni.kompletne baterije sam kupio za 25000 din,ali sam promenuo sve lezajeve i semeringe
1znv9cw.jpg

2aieiyv.jpg

Post je spojen: [time]1301234978[/time]

Post je spojen: [time]1301256623[/time]

Mislim da se krecu do 30 evra od 560 velicine bio sam jesenas u becej svratio da kupim jedan.

ljudi sta uraditi sa olt tanjiracom 20 diskova nece u zemlju ,ja sam na 20 diskova preradio na 24 i ide solidno ali ima komsija tu od 20 i nista ne moze da uradi sa njom pa me molio da pitam na forumu

ma nece ni tako stavljao covek sine od voza samo sto se 549 ne propne i opet nece da je moja ja bi je iseko sa brusilicom

da ja sam mu radio zemlju do preprosle godine i radilo je normalno i leskovacka 20 i olt 24 a olt 20 nema teoreme i to oranje izmrzlo ma drljaca pravi pesak

Ja kupio novu (polovnu) tanjiracu od 28 diska u v rasporedu nosenu, za imt 577.
20uoad2.jpg
t7dedx.jpg
Ako se nevidi najbolje slikacu ovih dana ima neke njive za tanjiranje.

Nazad
Vrh