Tanjirače

Ima li ko kakvo iskustvo sa MINAV tanjiračama? Vrlo su povoljne u odnosu na ostale, pa me to i plaši. Tanjirača mi treba za Case IH jx 60, a imam dosta parcela na nagibu. Konkretno me zanima nošena V forma.

Steva 1984

Cime ti vuces ovo,mislim kolko ks treba?I koja je sirina 3 ili 2.8m? Tako si ga kupio ili je nadogradnja ona prva dva reda? Ona prva dva neverujem da uzimaju pono snage jer stoje pravo,po meni ovo za traktor od 120-140ks ili?

et9q53.jpg

es15dc.jpg

v8isr8.jpg

Jos malo pa gotovo.Idem sutra po creva pa ce mo je i probati

Lepo si uradio samo si zaboravio jednu krupnu stvar. Tesko da ces baterije moci da zadrzis na tim 'cupantama'.

Aha, treba ih na neki način fiksirati, npr, izbušiti rupe i ubaciti zavrtnje neke (ako mu je bitno da se tanjirača podešava), a ako nije, onda zavari par komada flaha ispred i iza, ovako će baterije da kliznu nazad.

Ima li neko iskustva sa tanjiracama iz Čeneja? Mislim da je u pitanju Tanjirača Komerc.

Ako hoces iskreno da znas kakve su bolje ne pitaj.

Kao prvo jako su lake i tesko idu u zemlju. Bukvalno kada bi ti je neko spustio mozes je vuci sa IMT 549 po njivi, jer nece u zemlju samo odskace za neverovati.
Kao drugo delovi izmedju diskova nisu liveni, nego su napravljeni od cevi i to im je velika mana, jer kada se to sve olabavi i raspusti, svaki disk se okrece za sebe :D

Bi se igrao u lakoj zemlji po ravnici ali da dodje u moj kraj pa da vidimo kako ci se igrao minimum mu trreba 110 ks pa do nekih 120!! Barem je takva zemlja kod mene!

Po katalogu i u programu Auto-data ima 93 ks i 4860 kg,mi smo pumpu sa 7 kubika digli na 9 kubika.i nismo stavili njegome originalne dizne S6676, nego S6667 gde su rupe 4 mikrona vece u precniku.Sto se tice tanjirace vuce je kao igracku.

eiryix.jpg

26378dl.jpg

35jctaa.jpg

2hrmlgk.jpg

Ako hoces iskreno da znas kakve su bolje ne pitaj.

Kao prvo jako su lake i tesko idu u zemlju. Bukvalno kada bi ti je neko spustio mozes je vuci sa IMT 549 po njivi, jer nece u zemlju samo odskace za neverovati.
Kao drugo delovi izmedju diskova nisu liveni, nego su napravljeni od cevi i to im je velika mana, jer kada se to sve olabavi i raspusti, svaki disk se okrece za sebe :D
nebi se baš složio ja imam 26 tanjira i vučem je sa 567 tanjiri su 510 razmak 20cm i nijednom se nije popustila a ti možeš da odabereš dali želiš od cevi ili livene tuljke

Nazad
Vrh