Darko Dren
Član
Ima li ko kakvo iskustvo sa MINAV tanjiračama? Vrlo su povoljne u odnosu na ostale, pa me to i plaši. Tanjirača mi treba za Case IH jx 60, a imam dosta parcela na nagibu. Konkretno me zanima nošena V forma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo si uradio samo si zaboravio jednu krupnu stvar. Tesko da ces baterije moci da zadrzis na tim 'cupantama'.
Ima li neko iskustva sa tanjiracama iz Čeneja? Mislim da je u pitanju Tanjirača Komerc.
@Gruja Renault sa koliko konja ti vuces onu tanjiracu?
nebi se baš složio ja imam 26 tanjira i vučem je sa 567 tanjiri su 510 razmak 20cm i nijednom se nije popustila a ti možeš da odabereš dali želiš od cevi ili livene tuljkeAko hoces iskreno da znas kakve su bolje ne pitaj.
Kao prvo jako su lake i tesko idu u zemlju. Bukvalno kada bi ti je neko spustio mozes je vuci sa IMT 549 po njivi, jer nece u zemlju samo odskace za neverovati.
Kao drugo delovi izmedju diskova nisu liveni, nego su napravljeni od cevi i to im je velika mana, jer kada se to sve olabavi i raspusti, svaki disk se okrece za sebe