Tanjirače

Stigla tanjiraca prekljuce ubacocu slike posle podne .Naruciosam tesku ali ovo sto mi je stiglo je zlo i naopako 28 diskova sa 150 ks pa se bori sa njome

evo moje osovine sto dize i tockove.na slici se vidi debljina zida cevi ali nju sam morao nahnadno menjati i uzeo sam najdeblju cev u drzavi jer se fabricka smotala kao pereca.
2e1zypf.jpg

To je vec prebrzo tanjiranje do 12 km/h ide a posle vec iskace treba plavog da uposlis sa nekom mocnijom spravom

E tako se to radi,neka moja teorija je da ne treba za veliki traktor zakaciti sto siru tanjiracu,vec manju i brze je vuci.Taj cicijev jedan prolaz je sasvim dovoljan za lepo usitnjenu zemlju.Posle samo spremac.

Al to je bosanska dubica a ne igracka , i ja bi vuko ove nove domace tanjirace brze

Ja nemam igracku od tanjirace tvoj bi rus prokuvao bez duplah tockova kada bi takvu povukao mislim kada me vec vuces za jezik ali dobro necu se vise prepirati da se neposvadjamo bespotrebno svako ima svoje misljenje za new holland-a bi ovako nesto islo super
20iawb5.jpg
5kkrhe.jpg
wtejxw.jpg

Evo i mog tanjiranja,sve zavisi kakva je tanjiraca laka ili teska,sa Dubicom se igra dok je sa Tarom sasvim druga prica

Da to si upravu sve zavisi kakva je tanjiraca kod nas ima svakakvih i vidi se za koju treba vise a za koju manje konjskih snaga.Prednost dajem tanjiracama sa rotorima ili ukombinovanu sa nekim kopacicama ispred same tanjirace da bude sposobna da proguta sve u jednom prohodu.Ima takvih masina ali su dosta skupe.

@ steva 1984
Da li bi mogli da postavite malo detaljnije slike od tanjirace...?
Kao i njene karakteristike...? Prednosti i mane...?
Tezina..?
Zahvat...?
Ko je proizvodjac...?
Koliko Ks je potrebno za nju....?
Gde je kupljena i koliko je kostala naravno ako nije tajna...? :osmeh:

Imas u temi Steyr stavio sam slike i video snimak
Moja je konsum 28 diskova sa rotorima platili smo je 2006 3300 eura pustili su nam jer smo imali kes kao 200 eura jer je bila 3500 eura neznam koliko je teska nisam ni obracao paznju znam da je rus stvarno tesko vukao vecito mu dim isao na auspuh sa duplim tockovima.E sad godilo bi samo da je pola metra sira i sa debljim i tezim ramom ali sta cu dok nekupim drugu ovu cu i dalje da teram.Po mojoj proceni traktor od 110-120 ks bi je lepo vukao sa dobrom brzinom bilo koje zemljiste da je u pitanju tesko ili lako

Nazad
Vrh