Tanjirače

:sta::sta::sta: i 10-15km/h?? Kolko duboko ide onda 5cm? Brate moj je od 3.8 i kad ga pustim Claas od 155ks jedva moze sa 10/km/h dobro al je i dobro ukosena i teska tanjiraca. Ova tvoja mi je nekako jako laka (po izgledu) i nije bas ni ukosena verovatno zato mozes ti tako da vuces (odnosno traktor da vuce :haha: )

Lacko možda ti traktor nevalja ipak je ono rus :haha: Bože 10-15km/h i 5m širine ni setvospremač da je pa bi teško išlo.:haha::haha:

Ne mi imamo manje tanjirače i jače traktore pa ne ide ni blizu. A ti Matiću ako si tako ozbiljno shvatio živi u iluzijama da mtz 1221 može da vuče tanjiraču od 5m.:cool:

Prvo se postavlja pitanje kakva je zemlja kod tog čoveka za obradu pa tek onda može da se polemiše o potrebnoj snazi za vuču.Sigurno nije kao u zrenjaninu i okolini.
I jeste li vi merili njegovu snagu traktora?Pustite čoveka neka piše ne podsmevajte mu se.

Opet ne znate kako radi i pišete ne istine i gluposti da se samo piše nešto pa šta bilo.Kada je budete posedovali bićete merodavni da polemišete o njenom radu.Napravljena je mnogo pre vaših V tanjiračica.

Sta ste navalili,ima kod mene jedan istu takvu i vuce je sa rusom 82-jkom,pitao sam ga da mu nije puno on kaze ne znas ti sta BELARUS sve moze...tako da nema podcenjivanja masina. Samo hrabro::spreman na sve::

Neko vec rece da je to pripremna tanjiraca i da je X,tanjiri su 510mm,razmak 180mm,teska negde oko 1700kg,tako da je traktor od 130 ks vuce bez problema,nemoj da vas buni zahvat.

Nazad
Vrh