Tanjirače

Da ne znam da si je ti pravio rekao bih da je nova kupljena kod nekog od domaćih proizvođača.Stvarno si je domaćinski uradio i veoma lepo radi na terenu.

A evo ga i Rendzer

[video]View My Video[/video]

Hvala na pohvali.Eto sta znaci tezina tanjirace.Prvi put ubacujem video zapis,nadam se da ce te moci da pogledate,tu je moj cale probao jedan krug okola sa drugim prohodom,ali nema potrebe dvaput da se tera,i jednim prohodom pravi stasno lepu sitnu zemlju.Pozz

Poslednja izmena od urednika:
U vezi komentara ovih ljudi koji rade u brdskim terenima:
Nisam nikad radio u brdu ali me uvjek zanimalo ako ne idu npr šire tanjirače uzbrdo dali bi se isplatilo ići većim priključkom samo nizbrdo i naravno većom brzinom i onda prazan uzbrdo pa u krug.

Auuu druže pa kod vas mora da je bilo kiše pa ne praši toliko.Kod nas kad kreneš sa jednog kraja i kad se vraćaš na taj početak ulaziš u prašinu a tanjiraču ni nevidiš iza sebe .

Otprilike tako.Danas kako sam radio predvece kad stane vetar bratee treba da stojim dva minuta na kraju...nevidim gde treba da udem..

2co32c9.jpg
Evo i moje tanjirace Olt drava 5 metara! :osmeh:

Poslednja izmena:
Pa solidno 1 brzom,nekad i drugom 10-15km/h,ali fali mu malo tezine hoce po nekad da skace malo... :osmeh:

:sta::sta::sta: i 10-15km/h?? Kolko duboko ide onda 5cm? Brate moj je od 3.8 i kad ga pustim Claas od 155ks jedva moze sa 10/km/h dobro al je i dobro ukosena i teska tanjiraca. Ova tvoja mi je nekako jako laka (po izgledu) i nije bas ni ukosena verovatno zato mozes ti tako da vuces (odnosno traktor da vuce :haha: )

Nazad
Vrh