Tanjirače

Evo jednog snimka od pre par godina kada sam tanjirao suncokretiste sa mojom tanjiracom a vuce je rus 82.1 a tanjiraca je 3m 60 cm[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5KFvhUz8YqU[/youtube]

1zybgw.jpg

34i4osh.jpg

am3zvs.jpg

Evo slika kao što sam i obećao.

Zavisi od tezine ja sam od 28 diskova vukao sa rusom 82 a ima jedan moj prijatelj je vukao od 32 diska sa 82 .A bogam nasa propala zadruga imala je od 32 diska johandeere tanjiracu sa glatkim diskovima od 660 ili 710 neznam tacno precnik ,bila je teretna jedva je
johandeere od 150 ks vukao kad je zakose posteno ali ne da je tanjirala nego orala .
Sve zavisi od tezine razmaka diskova i velicine diska
Ja sm podneo zahtev za kredit prosle nedelje za tanjiracu sa ramom 180x180 ,28 diskova od 660 mm razmak 24 cm ,zahvata 3,2 m i 2300 kg i planiram sa 140 ks da vucem

Ja imam problem sa tuluzinom vec dve godine sejem psenicu na tuluziniste, tanjirao sa manjom vucenom tanjiracom ali ona nije mogla od mnogo tuluzine da izvuce dovoljno zemlje na povrsinu zbog tuluzine posto ja uglavnom ne palim vec malcujem malcerom tuluziniste i velika je masa ,sada se nadam da ce ova veca tanjiraca to moci

Ma nema sanse pucala je greda i bez tereta a ne sa njime jos. Diklofen je uzeo dobru tanjiracu ta i moze da se oteza a moja bivsa vrsacka nema sanse

Nazad
Vrh