steva 1984
Član
Bogami je skupa mislim da se vrtila cena oko 10 000 evra i da je ocla za basaid tako mi radnik rekadlicna je kombinacija sa tim ravnim tanjirima prava konkurencija kad je imas za usluge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
[/quote] hm...da,ali ne dobijes mrvicastu strukturu uradjenog zemljista kao na standarnoj tanjiraci,nego vise iskockano busenje.e sad nekad je bolje sitnije,nekad krupnije.... inace tanjiraca je vrh!Lala iz Banata je napisao(la):Ravni tanjiri prvo "razbiju" zemljiste i iseckaju biljne ostatke, tako da obicni diskovi mnogo lakse dostizu punu dubinu( Kad je tvrdo) i mnogo bolje mesaju zetvene ostatke. Sa ovim sistemom uvek je jedan prohod dovoljan.
Nije ali joj su držači baterija slično rešeni.E sad to uporedite sa MBV ili Zmaj.bdanijel je napisao(la):
Post je spojen: [time]1296022102[/time]_________________________________________________
jel ova novi adut utrine
Ja bas danas pricao sa nekim iz aduta u vezi tanjirace takve tanjirace ,A ja sam ih pitao za cenu slicne ovakve tanjirace ali sumska varijanta oko 5000 ebdanijel je napisao(la):
Post je spojen: [time]1296022102[/time]_________________________________________________
jel ova novi adut utrine