Zrenjaninac
Član
Pa u suvo vreme ti ništa od čistača ni netreba.Mislim da ovi lanci mogu da blokiraju celu bateriju a pogotovo ako su bliže tanjiru a poenta je da čistač bude do tanjira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
draganNb je napisao(la):da li neko ima mbv vrsacku tanjiracu,i kako ste zadovoljni sa njom?
Dosta je jake konstrukcije,oko 1600 kg ima od 3.0 m,razmak izmedju diskova je 20 cm,sa jednim rotorom koji je po celoj sirini tanjirace.Jako lepo radidraganNb je napisao(la):koliko ta tanjiraca ima kg? i koji je razmak ispred diskova?kvalitet?
daj malo vise informacija
sinisa1979 je napisao(la):moj drugar ima vrsacku i tanjiracu i setvospremac. za spremac nisam sto posto siguran ali za tanjiracu se pokajao sto je kupio! tanjiraca je v izvedba i 28 diskova. sam rad tanjirace je ok ali je kvalitet izrade los! od pucanja sarafa-vijaka koji drze baterije pa je ista zavrsila u novom tocku i naravno disk presekao gumu ko nista,lom onih makaza(ili kako se vec zove...) sto podizu tockove... curenje cilindra hidraulike...itd. a o ne ljubaznosti iste firme da i ne pricamo! za malo vise para je mogao imati consum-ovu koja je mama naspram ove.