Tanjirače

Pa u suvo vreme ti ništa od čistača ni netreba.Mislim da ovi lanci mogu da blokiraju celu bateriju a pogotovo ako su bliže tanjiru a poenta je da čistač bude do tanjira.

Rade super idu levo desno od tanjira do tanjira i ciste sve redom probajte pa cete videti ja teram tako 10 godina i prezadovoljan sam

vi nemate pojma kako ti lanci dobro rade,za izum svaka cast.
ja sam to video kako radi i po meni to je fantasticno,a isto sam se smejao!

draganNb je napisao(la):
da li neko ima mbv vrsacku tanjiracu,i kako ste zadovoljni sa njom?

Mbv sad prodaje tanjirace zmaj koje su napravili istoimeni po nacrtu na nekadasnje mbv tanjirace a mbv proizvodi samo sirokozahvatne preko 3,6 m.Inace te tanjirace zmaj su se pokazale odlicno.Iz licnog iskustva...

draganNb je napisao(la):
koliko ta tanjiraca ima kg? i koji je razmak ispred diskova?kvalitet?
daj malo vise informacija :cao:
Dosta je jake konstrukcije,oko 1600 kg ima od 3.0 m,razmak izmedju diskova je 20 cm,sa jednim rotorom koji je po celoj sirini tanjirace.Jako lepo radi

moj drugar ima vrsacku i tanjiracu i setvospremac. za spremac nisam sto posto siguran ali za tanjiracu se pokajao sto je kupio! tanjiraca je v izvedba i 28 diskova. sam rad tanjirace je ok ali je kvalitet izrade los! od pucanja sarafa-vijaka koji drze baterije pa je ista zavrsila u novom tocku i naravno disk presekao gumu ko nista,lom onih makaza(ili kako se vec zove...) sto podizu tockove... curenje cilindra hidraulike...itd. a o ne ljubaznosti iste firme da i ne pricamo! za malo vise para je mogao imati consum-ovu koja je mama naspram ove.

Zmaj i MBV su loše tanjirače..O tome je već sto puta ovde pisano.Svi kvarovi koje je naveo Siniša 1979 su indentični sa onima koji se u mom kraju dešavaju.Naj jeftinije jesu ali se kasnije kroz rad nikako ne isplate.

A to druže niko od nas nije rekao niti bi bilo imalo moralno.Naše je samo da iznesemo svoja iskustva i viđenja ,a samo je na tebi da odlučiš.

Ja isto ovog proleca kupujem tanjiracu i nepada mi napamet da kupujem makar sta posto sam jednu prodao i sada zna sta im je slaba tacka .Ali opet zavisi sta ti treba koji traktor imas i sta planiras da radis sa njiome . ja sam imao mvb e ni ona nije losa ako je mazis i pazis ne forsiras nemoze mnogo da je forsira .Ali ja to definitivno nisam umeo pa sam je kidao pa sam zbog nje kupio i dobar aarat za varenje pa .
Sta sam teo reci pazi sta kupujes i za sta ti ta masina treba da se posle nebi kajao ,mene je pri kupovini je povela cena pa se z.j.bo.

sinisa1979 je napisao(la):
moj drugar ima vrsacku i tanjiracu i setvospremac. za spremac nisam sto posto siguran ali za tanjiracu se pokajao sto je kupio! tanjiraca je v izvedba i 28 diskova. sam rad tanjirace je ok ali je kvalitet izrade los! od pucanja sarafa-vijaka koji drze baterije pa je ista zavrsila u novom tocku i naravno disk presekao gumu ko nista,lom onih makaza(ili kako se vec zove...) sto podizu tockove... curenje cilindra hidraulike...itd. a o ne ljubaznosti iste firme da i ne pricamo! za malo vise para je mogao imati consum-ovu koja je mama naspram ove.

Sve je tako, osim cilindra koji dobro radi, i meni isto pucala na pomenuta mesta i isto je tocak usao u diskove i posekao se, ali su meni odmah dali nov tocak, a ostalo se samo dobro zavari i nema problema, za sad, lepo radi ali kvalitet los!!

Imao bih pitanje vezano za iskustvo. Da li moze imt577 DV da vuce neku tanjiracu vucnog a ne nosenog tipa?I ako moze koju mi predlazete a imam 70% smonice tesko zemljiste i 30% lako zemljiste?Hvala unapred.

Nazad
Vrh