Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isidor je napisao(la):Ima li ko ferocoop temerinsku tanjiracu
Koliko para kolega kosta to tvoje zadovoljstvo?Okrim je napisao(la):@ Antonio
Takvu sam odavno tražio, jer sam jako davno imao istu, ali od 20 diskova, za mali traktor, a takve iste vuku dva moja prijatelja sa Belorusima i imaju samo reči hvale za njihov rad jer su masivne konstrukcije i nepucaju na šasiji, a kada se ukose i opteretedodatnim tegovima. Sa tom tanjiračom sa slike je pre nekoliko godina radio jedan moj prijatelj, ( u stvari, vukao je sa Belorusom jedan njegov radnik) i nema zamerke za njen rad.
Tvoja zamerka da ima fiksnu šasiju ja mislim da je to prednost, jer takvu koncepciju rama imaju i sve nove "V" vučene tanjirače.
Uzmi consum i to sa pakerima obavezno.Ekstra radi i netreba ti veca od 32 diska.Ako bi uzimao consum kazi gazdi da ti ram napravi od U profila da ih spoji da izgleda kao cev.Dobice na tezini i jaci ram ce dobiti.Imas slike na forumu kako radi ta tanjiracabdanijel je napisao(la):imam traktor od 130 ks i koju tanjiracu da kupim consum ili mbv 3.2
diklofen je napisao(la):Adut Utrine od 32 diska.
steta sto vise ne radi firma LUTA iz B.Palanke. na tanjiraci su bitni lezajevi a jedini oni su stavljali livena kucista i konusna lezajeva.bdanijel je napisao(la):imam traktor od 130 ks i koju tanjiracu da kupim consum ili mbv 3.2
kojim traktorom je vuces planiram i ja da uzmem slicnu ovakvu samo sa 28 diska,nova je 1600e pa nisam siguran dal mogu da je vucem sa 565hrnciar je napisao(la):