Tanjirače

Ljudi nemojte biti smesni!
Jeste da je na levo manji otpor, ali ga ima dovoljno da pokrivi ove lose materijale koje nasi proizvodjaci koriste!
Necinite sebi korist ako je nedizete na kraju njive nego samo pravite stetu! :udri:
Barem meni nije problem da u hodu dignem ili spustim tanjiracu!
:ppozdrav:

Koristim metalwolf tanjiraču 10 godina ,kad radim na levo nikad je nedižem i nigde nije varena.Do sada sam promenuo samo jedan ležaj (nije moralo) koji je nešto ždroncao .

Moze koja slika od te tanjirace sto puca, to jest da vidimo taj los spoj. Meni i dalje nije jasno na koji se spoj misli :sta:

kiraj je napisao(la):
Koristim metalwolf tanjiraču 10 godina ,kad radim na levo nikad je nedižem i nigde nije varena.Do sada sam promenuo samo jedan ležaj (nije moralo) koji je nešto ždroncao .
Jel to plava madjarica ?
Ja teram vec 2 sezone V24 francuska teska , nikad je nedizem na celo ako idem ulevo . kad idem udesno , podizem je samo ako nemoze traktor da je okrene , madase uvek plasim da ne pokrivi rudu ili pukne neki tanjir .
tanjiraca je 2par tanjira 1 barerija je vec pola potrosena i nigde jos nije pukla

adutovu ne dizem ulevo vec pet godina a ako treba cosu istanjirati moz ona malo i udesno bez dizanja bez lomljave zamenjeno dva lezaja zato sto su slabo zakovani u kucistu pa se okrene lezaj i rupa za mazanje e da 28 listova

I ja sam čuo da su i mom kraju isto sipali ulje u ram.Koliko bi se moglo dobiti na težini kada bi se to uradilo na standardnoj 28-mici sa ramom 120x120.

Time samo jbš ležajeve.Tanjirača se otežava promenom tuljaka a ne otežavanjem rama kojekakvim mrtvim teretom :cao:

Nije baš tako.Recimo tanjirača sa ramom 120x120x6 i ramom 150x150x6 imaju ista kućišta ,a razlika u kilaži je preko 200kg pa kod nekih i više.

Pozdrav kolege :cao:, imam jedno pitanje za vas!

Posedujem tanjiracu od 20 diskova, izgleda isto kao ova iz oglasa http://www.kupujemprodajem.com/Tanjiraca-416735-oglas.htm?filter_id=3550 pa sam razmisljao da li je moguce dodati jos diskova na nju da bi dobio 24 ili cak 28 diskova (ram na ovoj vecoj mi deluje isti kao na mojoj a mislim da je moja OLT prilicno je stara deda se i ne seca koju je kupio).

Imam nameru kupiti jaci traktor pa mi treba veca.

todor je napisao(la):
da didi jer nikad x neće raditi kao v ja sam se uverio u to kad sam kupio sa v rasporedom
Todore nisam do sada imao potrebu da vucem ili nosim ove v ili x tanjirace ali interesuje me sledece vidim na ovoj plavoj novoj V tanjiraci vucenoj da se sekcije sa tanjirima ili osovine kako vec ne pomeraju kao ove nase male za imt 533.Znaci one su konstantno u V polozaju ako se ne varam?!
Post je spojen: [time]1292431388[/time]

Posedujem tanjiracu od 20 diskova, izgleda isto kao ova iz oglasa http://www.kupujemprodajem.com/Tanjiraca-416735-oglas.htm?filter_id=3550 pa sam razmisljao da li je moguce dodati jos diskova na nju da bi dobio 24 ili cak 28 diskova (ram na ovoj vecoj mi deluje isti kao na mojoj a mislim da je moja OLT prilicno je stara deda se i ne seca koju je kupio).

Imam nameru kupiti jaci traktor pa mi treba veca.
Pa ova ti je vec 28 diskova sta jos da dodajes!?I sve zavisi koji traktor mislis da kupis nije u pitanju samo sila vec i po cemu ces da je vuces.Ako dodajes diskove i valjke,paukove tj jezeve trebace ti i dobra hidraulika da to povuce tj da nosi.Ako gresim neka me iskusniji demantuju

Nazad
Vrh