Tanjirače

Sa ursusom sa nosio olt od24 diska bez muke, ali ta mi je malo polagana za zetora, e sad dali vise diskova ili neke teze tanjirace, jebemliga? :sta:

zetor7245 je napisao(la):
Sa ursusom sa nosio olt od24 diska bez muke, ali ta mi je malo polagana za zetora, e sad dali vise diskova ili neke teze tanjirace, jebemliga? :sta:

Jbga, onda bi ti bilo bolje da uzmes neke sa 28 diskova, one sui i teze a i imaju veći zahvat, pa imaš veći učinak. I one bi bile taman Zetorr, baš je to mrcina od traktora, gledao sam jedan prije neki dan (mislio da kupim) al bio je onako u sumnjivom stanju pa sam odustao.

imt tanjiraca...
2rpfjw8.jpg
zna li neko nesto vise o ovoj tanjiraci...hvala

spricer ladan je napisao(la):
zna li neko nesto vise o ovoj tanjiraci...hvala
Gledao sam ja jednu pre godinu dve.Koliko se secam odustali smo zbog osovina.Fabricka izvedba osovina nije ni ok-a ni cetvrtka, nego okrugla tako da mi je stezanje osovine da bi se svi tanjiri okretali zajedno delovalo kao nemoguca misija.

Koliko para toliko muzike!
Koliko traze za nju? ::novac::
Po meni vredi mozda 1500Eura!
Zadnji diskovi ravni! ::lose::

Na svakoj su fabrički ravni zadnji diskovi,šta te tu čudi.Ako je zaista original IMT iz tamo neke godine bolja je od svake koju sada pravi ko god stigne.

Gde sam rekao da me cudi :sta:
Bolje radi ako su i zadnji tanjiri nazubljeni o tome nemoramo pricati ( samo sto su skuplji tanjiri )
Meni najvise smeta sto je X
Za kvalitet neznam jako ih malo ima!

gogi666 je napisao(la):
Gde sam rekao da me cudi :sta:
Bolje radi ako su i zadnji tanjiri nazubljeni o tome nemoramo pricati ( samo sto su skuplji tanjiri )
Meni najvise smeta sto je X
Za kvalitet neznam jako ih malo ima!
Nazubis ih sam to bar nije problem.Ja obavezno crtalo ravno nazubim.Sta tu ima problematicno ako se svidja tanjiraca a samo su problem tanjiri-uzmi i nazubljuj.

Ja imam takvu tanjiracu 32 diska 3m i 50 cm i jako je dobra sve su liveni profili sutra cu slikati i postaviti osovine su cetvrtaste 30x30

E ovo sa lancima sam već video negde, ali nije vlasnik bio tu da ga pitam za utisak. Kako si ti zadovoljan sa njima?

Ja to koristim vec godinama i nema boljeg cistaca imam malte ne svugde lance moras samo da vodis racuna kada postavis lanac da nebude dugacak nego knap posto hoce da ga uhvati nazubljeni tanjir i onda zaustavi celu bateriju inace ovako nema problema i da zavaris ga gore za ram da se neokrece da nemrda levo desno

Znači bolje je od čistača? A da li dolazi do habanja osovine usled trenja, pošto kažeš da treba da bude skoro knap?

Pa ne bas sknap malo da ima lufta a nemoze da haba osovinu nego tulac osovina je u tulcu a lanac je meksi tako da se on lize pre nego bilo sta drugo

Nazad
Vrh