Tanjirače

i oce reci neko neku cenu??

koliko ko
Metallum je napisao(la):
spiker je napisao(la):
pozdrav svima,jedno pitanje:da li neko zna za tanjiracu za traktor Tomo Vinkovic

Pozdrav svima!
Trenutno sam u fazi razvoja i testiranja tanjurača za manje traktore pa čak i za Tomu Vinkovica ako vas zanima slobodno se obratite na info@metallum.hr
6q8oja.jpg

Vučeno nošena V-tanjurača s 32 diska, testirano sa Ursusom c-350
Slikano je po povratku s polja više informacija potražite na www.metallum.hr
.koliko konja treba za ovu tanjiracu da odradi lepo njivu

ja mislim da je relativna cena 2500 din po jutru,dva puta da se uradi,barem po meni to nije ni puno ni malo.prosle godine sam tanjiro za 2000 din,uvek sam dva puta prelazio.

Ja tanjiram za 1600 rsd po kj jedanput sa teskom vucenom tanjiracom i drugi prohod je isto 1600 rsd po kj bar ja tako radim ovde kod nas,a ima ih koji rade i po 2000 rsd po kj a ne urade posteno a uzimaju veliki novac stvarno ne razumem neke ljude :nono:

cicimoric je napisao(la):
ahaaaaaaaaaa znaci Belje. Ja mislio da je njegov JD. Belje uvek bilo poznato po John deere-ima. Radio je jedan covek iz mog sela na Belju pre rata.
Zvonkec kaj nije Belje zastupnik za fend traktore po tome bi vi trebali imat fende a ne JD :sta: :D

Pozdrav radni ljudi!
Kojom brzom vucete tanjirace sa belorusom, kakva su iskustva u prvom i drugom prolazu?
Tanjiraca V28 vucena!
Hvala unapred!

Pa kod većine proizvođača piše da je preporučena radna brzina od 6-10km/ha.A sad od svakog zavisi sa čime šta vuče i koliko šta hoće da forsira ili ne.

Nazad
Vrh