Tanjirače

gogi666 je napisao(la):
Pozdrav radni ljudi!
Kojom brzom vucete tanjirace sa belorusom, kakva su iskustva u prvom i drugom prolazu?
Tanjiraca V28 vucena!
Hvala unapred!

Kod nas obicno vuku tanjirace V28 sa 82-kama 4 zec, 6 kornjaca 5 zec...

Bubu je napisao(la):
gogi666 je napisao(la):
Pozdrav radni ljudi!
Kojom brzom vucete tanjirace sa belorusom, kakva su iskustva u prvom i drugom prolazu?
Tanjiraca V28 vucena!
Hvala unapred!

Kod nas obicno vuku tanjirace V28 sa 82-kama 4 zec, 6 kornjaca 5 zec...
Slazemse za 6kornjaca treba da je laka zemlja za obradu i da je ravno mesto, i traktor u dobroj kondiciji sa dobrim hladnjakom inace bib bilo belaja p.s. ja sam namestio nov hladnjak i ventilator sa 6 peraja
Post je spojen: [time]1283237844[/time]

Ja sam licno radio 5. zec strnjiku u periodu bez kisa kada je bilo jako tvrdo pa tanjiraca nije tonula a teska je 1400-1500 kg. U istim uslovima sam istu tanjiracu vukao 2. brzom sa 577...

zzivica je napisao(la):
da zavisi i od dubine.
Ja kad zakacim ZA ruju imt leskovac 24 diska pici ko lud :haha: :haha: samo kad kad pogledam pozadi da vidim dali su jos tu :haha: :haha:
Pricamo oV vucenoj kojima su tanjiri na 22 23 cm i koje su zakosene 25 30% sa skroz podignutim tockovima pa kolko udje u zemlju 18 25 cm

Ova tanjiraca ima preko 2000kg i 24 tanjira ruja mora da baca plamen na auspuh sa njom
Post je spojen: [time]уторак, 31. август 2010. 15:52:09 MST[/time]

Evo jedna slika iz akcije
Ova tanjiraca ima preko 2000kg i 24 tanjira ruja mora da baca plamen na auspuh sa njom
Pogledaj ugao slikanj plus zakosenost baterije

U mom slucaju, baterije zakosene tacno na pola slica, tockovi podignuti do gore. U jesenjem tanjiranju kada je malo mokrije onda Ruja ide 4. zec a 577 1. brzom...

Moj Torpedo 45 tanjuraca nosena 24 diska jos 3 covijeka od 100kg stoje na njoj treca direkt i igra se sa njom sa ukosenim tanjirima do kraja.Napravim video ako tko nevijeruje kad bude kod nas vreme tanjuranja.

jel zna neko koja je ovo tanjiraca,kupio sam je skoro a i prethodni vlasnik nije znao da mi kaze cija je...nedeluje mi kao neciji rucni rad,ali opet nikad se nezna...

ko pravi to,jel valjaju cemu...ruku na srce ne obradjujem mnogo zemlje,zavrsavace mi posao u svakom slucaju...

Nazad
Vrh