Tanjirače

gogi666 je napisao(la):
Dobro do tih vecih stavki nisam jos stigao, mada bi se tesko usudio u nasoj zemlji uleteti u nesto veliko!
Da neznas ti gde ima dobra povoljna 2.8 sa valjcima?
Cisto sumnjam da takvu neko hoce da proda.

U tome i jeste problem!
Belorusa koliko hoces i svi imaju slicne tanjirace, zato ih ima malo polovnih na prodaju!

gogi666 je napisao(la):
Dobro do tih vecih stavki nisam jos stigao, mada bi se tesko usudio u nasoj zemlji uleteti u nesto veliko!
Imas u Lokve 2 komada polovne na glavnu ulicu ali ne znam cenu... :sta:
pitaj Peet-a ili talianu na forumu i oni su clanovi a iz Lokava su...

Lala iz Banata je napisao(la):
gogi666 je napisao(la):
Cisto sumnjam da takvu neko hoce da proda.
Pa Lalo ubaci ti koju sliku tvoje kombinacije 820 + Consum 2.8 da netrazi covek sad po forumu..... :ppozdrav:

pa trebalo bi da se dobije neka subvencija od 20 % ako kupis domaci proizvod,ali jos nismo nista resili po tom pitanju :ppozdrav:

Kakvu drzavu imamo, nema je na belom svetu!! :haha:
Ne znas dali da places od muke ili da se smejes ::lose::
Svim kerovima iz ministarstva poljoprivrede treba dati motiku u ruke i poslati ih na +40 da kopaju kukuruz!!!

gogi666 je napisao(la):
Kakvu drzavu imamo, nema je na belom svetu!! :haha:
Ne znas dali da places od muke ili da se smejes ::lose::
Svim kerovima iz ministarstva poljoprivrede treba dati motiku u ruke i poslati ih na +40 da kopaju kukuruz!!!
Koji se nevidi od sirka................. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

@ gogi666

Meni su dosta hvalili mvb vrsacke,nesto malo su jeftinije,izmedju tanjira imaju livena zvona,....Opet sa druge strane dosta hvale i consum-ove koje nesto malo skuplje i navodno po katalogu su teze od mvb za nekih 200-300 kg ( napominjem po katalogu )....Sto se tice subvencija navodno bi trebale da se dobijaju ako su masine domaceg proizvodjaca ,sto je i bilo svake godine mimo konkursa i bodovanja.I meni treba za rusa 1025 tako da za sada izmedju ove dve :sta:

Ja imam ferokop iz Temerina koja je skoro ista kao i mbv Vrsac (komsija ima takvu).MBV ili ferokop ima deblju ramu i masivnije odlivke izmedju diskova i SIGURNO su teze nego consum-ova.Sto se tice traktora koji ce je vuci (rus 1025) mozda bolje da uzmes sa28 diskova pa da teras kako hoces nego 32 diska pa da teras kako moze.Naravno dosta znaci i tip zemljista koji obradjujes. :ppozdrav:

Spajki je napisao(la):
Ja imam ferokop iz Temerina koja je skoro ista kao i mbv Vrsac (komsija ima takvu).MBV ili ferokop ima deblju ramu i masivnije odlivke izmedju diskova i SIGURNO su teze nego consum-ova.Sto se tice traktora koji ce je vuci (rus 1025) mozda bolje da uzmes sa28 diskova pa da teras kako hoces nego 32 diska pa da teras kako moze.Naravno dosta znaci i tip zemljista koji obradjujes. :ppozdrav:

Mislio sam i uzeti sa 28 diskova,mislim da ce diskovi biti 56 cm.(kod nas sa rusom 820 vuku consumove sa 28 diskova).Da li vredi da diskovi budu veci? Pomogao si mi i odluka je pala,ipak ce to biti vrsacka...hvala ti :ppozdrav:

babrenko je napisao(la):
@ gogi666

Meni su dosta hvalili mvb vrsacke,nesto malo su jeftinije,izmedju tanjira imaju livena zvona,....Opet sa druge strane dosta hvale i consum-ove koje nesto malo skuplje i navodno po katalogu su teze od mvb za nekih 200-300 kg ( napominjem po katalogu )....Sto se tice subvencija navodno bi trebale da se dobijaju ako su masine domaceg proizvodjaca ,sto je i bilo svake godine mimo konkursa i bodovanja.I meni treba za rusa 1025 tako da za sada izmedju ove dve :sta:
Clan Stiv ima isto 1025 i Cenejsku tanjiracu pa vidi sa nim konsultuj se......

babrenko je napisao(la):
Spajki je napisao(la):

Mislio sam i uzeti sa 28 diskova,mislim da ce diskovi biti 56 cm.(kod nas sa rusom 820 vuku consumove sa 28 diskova).Da li vredi da diskovi budu veci? Pomogao si mi i odluka je pala,ipak ce to biti vrsacka...hvala ti :ppozdrav:
Mislim da su 56cm diskovi sasvim dovoljni a inace te tanjirace V-28 se i ne rade sa 65cm(koliko znam).Sto manji razmak izmedju diskova kvalitetnija je obrada to vazi za sve tipove zemljista. :ppozdrav:

Inace jedan drug je u neki dug dobio tanjiracu sa Utrina V-32 diska.Videcu posle zetve hoce li je moci vuci sa mtz-82 i kako :sta::haha: :haha: javljam kad budem saznao

Nazad
Vrh