Ja imam oltovu moravu, zar nije svejedno kakva je tanjirača? Ako je motikica za čišćenje zanitovana ili zašrafljena, nebi smela da se klima, jer će pre ili kasnije da se pokida nitna i to ima da otpadne i da se izgubi........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jugos je napisao(la):@aca cs pro- kako kinez radi s tom tanjiracom kad je pustis duboko jel imas brzinu?
consum..gabricn je napisao(la):moram ove nedelje da se odlucim koju tanjracu da uzmem.Vukao bih sa case-om 106 ks.
Trenutno razmisljam o dva proizvodjaca a to su consum i ferocoop,modeli od 2.8 i 3.0.E sad molio bih da izneste vase predloge
ako imate informacije mozete i cene postaviti
MBV vrsac radi jedne od najboljih tanjiraca kod nas ,ferocoop nabavlja sve od njih a sad takve tanjirace radi i zmaj,a oni uvoze diskove i jos neke delove i za consum, inace koliko znam to su tanjirace Turska licencagabricn je napisao(la):moram ove nedelje da se odlucim koju tanjracu da uzmem.Vukao bih sa case-om 106 ks.
Trenutno razmisljam o dva proizvodjaca a to su consum i ferocoop,modeli od 2.8 i 3.0.E sad molio bih da izneste vase predloge
ako imate informacije mozete i cene postaviti
Ma odlicno za 920 ima samo daLala iz Banata je napisao(la):Ja sa 820 radim sa Consumovom 2.8 bez problema.
Razlika u ceni izmedju 2.8 i 3.0 je zanemarljiva, moja preporuka ti je 2.8, ides brze-lepse radis.gabricn je napisao(la):bice consum,sad jos samo da se odlucimo izmedju 2.8 i 3.0 ,cena ce bidne presudna stavka
oltova i sl. 28-ca je igračkamims je napisao(la):Cene su tu negde 400-500e, a teško mogu nešto da urade ozbiljnije, mi smo probali jedne godine imali smo neku Oltovu i prodali je iste godine i kupili vučenu.