Tanjirače

Ja imam oltovu moravu, zar nije svejedno kakva je tanjirača? Ako je motikica za čišćenje zanitovana ili zašrafljena, nebi smela da se klima, jer će pre ili kasnije da se pokida nitna i to ima da otpadne i da se izgubi........

oni iz konsuma su pametniji od svi proizvodjaca,ali da se je pitam nebi bilo tako.ali za te pare super je posto sam siguran da nema kvarova.

Pitam samo, u sustini je svejedno ali na vecini domacih tanjiraca koje su sada na trzistu su cistaci koji su zanitovani tako da se klima lopatica na nosacu iz gore navedenog razloga.
Tanjiracu koju sam ja koristio i okacio par slika od nje je vuklo jos par drugara i za svoj radni vek je zaista dosta uradila iako je relativno mlada-do sada se nije desilo da je otpala motikica sa nitni tj. sa nosaca. Desilo se par puta da se iskrivi nosac ali to je bilo kod drugara u prilicno surovim uslovima eksploatacije. . .

I ja imam adutovu nosenu 28 doskoba precnik diska 56cm. Sve je ok ima i tezine za nosenu,podmazujes i nema kvarova,ako redovno ne podmazujes odose lezajevi za cas. Jedino imam problem kad je mokro strasno mi gusi izmedju diskova i cistaca. svaki krug pajser i udri da poludis

moram ove nedelje da se odlucim koju tanjracu da uzmem.Vukao bih sa case-om 106 ks.
Trenutno razmisljam o dva proizvodjaca a to su consum i ferocoop,modeli od 2.8 i 3.0.E sad molio bih da izneste vase predloge :ppozdrav:
ako imate informacije mozete i cene postaviti :cao:

i ja mislim. nema neke velike razlike izmedju 2,8 i 3m svega 20 cm bolje manje a da ides brze nego vece a da ne radis nista ... i jos paker valjke ako uzmes i samo cepas :D

Jugos je napisao(la):
@aca cs pro- kako kinez radi s tom tanjiracom kad je pustis duboko jel imas brzinu?

uf kinez samo peva i radi( nije da se hvalim ali spustim je skroz u zemlju znaci tockovi u vis) i sve zavisi kakvi su uslovi idem ili 4 radnom ili 2 brzom. obicno 4 radnom idem u prvi prohod i posle 2 p[rohod drugom brzom na jedno 1800,1900 obrtaja i samo peva. (ne idem prvom brzom posto dodje negde kao 4 radna- cisto ono ako te zanima) :D

gabricn je napisao(la):
moram ove nedelje da se odlucim koju tanjracu da uzmem.Vukao bih sa case-om 106 ks.
Trenutno razmisljam o dva proizvodjaca a to su consum i ferocoop,modeli od 2.8 i 3.0.E sad molio bih da izneste vase predloge :ppozdrav:
consum..

Tanjirača za Belorusa 920?

Pozdrav,
uzeli smo polovan Belorus 920 i sad nam treba odgovarajuca tanjiraca!
Kakva su iskustva?
Moze li vuci od 1600-1700kg tezine?
Kakva je uloga tezine a kakva broja diskova?
Zemlja dosta dobra za obradu ( opstina Secanj kod Zrenjanina )
Hvala!

gabricn je napisao(la):
MBV vrsac radi jedne od najboljih tanjiraca kod nas ,ferocoop nabavlja sve od njih a sad takve tanjirace radi i zmaj,a oni uvoze diskove i jos neke delove i za consum, inace koliko znam to su tanjirace Turska licenca
ja sam kupio 28 vucenu radi punom parom vec dve ipo godine i jedino sto je crklo na njoj je bilo to sto sam probusio gumu

Post je spojen: [time]1276008752[/time]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Videcemo kako ce svirati! :zli:
Imam odlicnu ponudu za jednu lemind tanjiracu ( 28 diskova ), ali nisam siguram da nije preteska?
Ima li ko podataka o njihovim tanjiracama?

Cene su tu negde 400-500e, a teško mogu nešto da urade ozbiljnije, mi smo probali jedne godine imali smo neku Oltovu i prodali je iste godine i kupili vučenu.

mims je napisao(la):
Cene su tu negde 400-500e, a teško mogu nešto da urade ozbiljnije, mi smo probali jedne godine imali smo neku Oltovu i prodali je iste godine i kupili vučenu.
oltova i sl. 28-ca je igračka
imaju i nošene srednje i teške ja mislim da ih adut pravi

Nazad
Vrh