Dr.Gruja
Član
Nadje li ga Miroslave
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):pa nema takvog na forumu,ja sad tražio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):pa nema takvog na forumu,ja sad tražio.
Ista ko moja. Koliko ?miroslav78 je napisao(la):..juce stigla tanjiraca sa rotorima consum 28 listi srednje teska
miroslav78 je napisao(la):..juce stigla tanjiraca sa rotorima consum 28 listi srednje teska
892IMT-550 je napisao(la):Kojim ces traktorom da je agregatiras 820 ili 892 , inace za tanjiracu prava stvar......
Celih 570 eura skuplja neg kad sam ja kupovao.miroslav78 je napisao(la):4070
Post je spojen: [time]1275452651[/time]_________________________________________________
892IMT-550 je napisao(la):Kojim ces traktorom da je agregatiras 820 ili 892 , inace za tanjiracu prava stvar......
I to kad si ti kupovao kol'ki je bio evro a sad , umesto da je ista cena ili cak i manj zbog odnosa evro-dinar ona skuplja.........Lala iz Banata je napisao(la):Celih 570 eura skuplja neg kad sam ja kupovao.miroslav78 je napisao(la):4070
Post je spojen: [time]1275420251[/time]_________________________________________________
zzivica je napisao(la):moze bolje,koji traktor nju vuce?mislim da je super
mityoo je napisao(la):Pitam se samo zašto kod mene ne klamću a i lepo čiste.....
Pa valjda istu cim se pitaBubu je napisao(la):mityoo je napisao(la):Pitam se samo zašto kod mene ne klamću a i lepo čiste.....
Kakvu ti imas tanjiracu?