R
robici
Guest
20.03.2010.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije mi jasno sto se tanjira?robici je napisao(la):20.03.2010.
Dobre su to tanjirace ja sam trebao te da kupim ali sam trebao 30 dana da cekam isporuku koliko ih je bilo naruceno, samo jesenas kod mene u selu su kupljene 4 kom...Dejann je napisao(la):to znam, nego zanima me koliko su kvalitetne
ja uvek prvo tanjiram pa onda kultiviram!tako vec godinama radim.i da ti kazem nije lose,ides dublje i posle plive kultiviras.posto ja rano tankiram kad je zemlja jos dosta vlazna,tad jos ne moze da se kultivira.KishRobert je napisao(la):nije mi jasno sto se tanjira?robici je napisao(la):20.03.2010.
to je zimsko oranje,jel?
Moze nju i Ruja 1025 da vuce kao od sale ali lakse mu je sa MC i brze ide...Sto kazes mogla bih i veca tanjiraca..Nije bas tanjiraca najbolja,sta kupis neku tanjiracu das 15.000e za nju neku vecu npr Field Bosso-ovuFarmer II je napisao(la):@Lazaa za koji traktor je namenjena tanjiraca? Ako je za MC, cini mi se da je mogla i veca?