Tanjirače

glavas, da li bi slikao rotore na tahjiraci? kacenje, lezajevi, drzaci, konstrukciju.

Dejann je napisao(la):
dobra tanjiraca :D koji proizvodjac :sta:

Ova je kao moja samo bez rotora a proizvođač Adut Utrine :D
Post je spojen: [time]1264937854[/time]

Cuprija je napisao(la):
da li moze slika nesredjenih rotora?
evo slike rotora od moje tanjirace,ovih dana bi trebalo da ih sredim i da ih montiram.rotori su jedno na drugom,pa se losije vidi,nije mi bio tu cale da pomogne da id stavim jedno pored druge.
14tyk9e.jpg

auuj5j.jpg

Post je spojen: [time]1264949499[/time]

Ova je kao moja samo bez rotora a proizvođač Adut Utrine :D
Post je spojen: [time]1264909054[/time]

jel zna neko koja je tezina consum tankirace 28-diska,i na koju dubinu ulazi u zemlju i koliko kg gura po disku?

ja imam konzum 28 sa pakerima al neznam koliko je teska jer na plocici nepise,inace radi super,zadovoljan sam i valjci su ekstra stvar,ide duboko koliko oces samo je ukrsti ili ispravi i tako stelijes kako dubino tako i kvalitet rada,moja upada i do osovina pa ruja place i tuguje,steeeenje,ako bog da dobice ona 1221 pa ce da vidi sa kim ima posla,ako neko sazna nek kaze kolika je tezina

vala dve godine se patim,ne ja nego rujo,place suza suzu stize,al zilav je neda se,jest da se oznoji dobro al interesantno 5l po hekatru a i manje od toga

danger je napisao(la):
vala dve godine se patim,ne ja nego rujo,place suza suzu stize,al zilav je neda se,jest da se oznoji dobro al interesantno 5l po hekatru a i manje od toga
sta manje od 5L

Nazad
Vrh