Tanjirače

pa taj tvoj rus trosi kao upaljac prosto nemogu verovati da toliko malo trosi aj po kj pa i nekako ali po 1h da trosi manje od 5l to mi nikako nije jasno.Izvini sto ja ovako pricam ali po meni je to neshvatljivo.ako gresim onda se izvinjavam.

nemam potrebe da lazem al nek bude 5 okruglo,zasto je to malo,sirina 2.8,evo nek jos neko kaze svoja iskustva iz potrosnje,vise puta sam merio

hr lozak,izuzetno kvalitetan,nas d2 nemoze ni da mu prismrdi,zasto je sumnjivo pa to je jedno 5 krugova i gotov hektar,1 litar po krugu,sasvim ok

evo me :haha: :haha: :haha:,sad sam se istusirao i razmisljam zasto mi neveruju pa se prebrojavam jer znam na vecim njivama koliko je potrosio tacno,i onda sam shvatio da sam pored vas lagao i sebe,radi se o 4-5l po jutru a ne hektaru,nemojte zameriti ipak je 1.01h a imao sam tezak dan,ko prizna pola mu se doda ::namigivanje::

ja sam ove godine trosio tacno 3 l/kj jer sam tanjirao po suvim pre kise dok prosle godine se duplo bolje tanjiralo po vlaznom i mekanom zemljistu i bilo je kao oranje,ali ja trosim euro dizel ali sigurno netrosim vise od 3 litre,i to mii je mnogo.

Kod mene nije ispod 5l ali meni to uopste nije mnogo.Pa ja kad bi se samo vozao kroz njivu potrosio bi 3l ja neznam sta bi vi hteli.zzivica tebi je mnogo 3l stvarno te nerazumem.

topalovic je napisao(la):
Koja je bolja tanjiraca(nosena) sa drvenim lezajima ili metalnim treba mi vasa iskusta
naravno da su ti bolji metalni ležajevi jer sve tanjirače idu sa metalnim ležajevima

Pa sad , drveni bolje trpi udare od metalnih. Ako se pravi od dobrog drveta , a posle kuva u ulju može da parira i metalnom (samo što kad ode ležej najčešće bude problem i sa "lutkom" tj. delom po kojem klizi ležaj) .

Ako je u dobrom stanju to je ta cena . Pa posle možeš i da proširiš tu od 24 na 28 .

Ja sa torpedom 90 trosim oko cetir litre, tanjiraca Metal Volf 32 tanjira ucinak 4 kj. na sat. :ppozdrav: ::traktor1:: :sjasi:
danger je napisao(la):
evo me :haha: :haha: :haha:,sad sam se istusirao i razmisljam zasto mi neveruju pa se prebrojavam jer znam na vecim njivama koliko je potrosio tacno,i onda sam shvatio da sam pored vas lagao i sebe,radi se o 4-5l po jutru a ne hektaru,nemojte zameriti ipak je 1.01h a imao sam tezak dan,ko prizna pola mu se doda ::namigivanje::

Nazad
Vrh