JaJel neko prodao tešku/polutešku vučenu i ostao samo na kratkoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JaJel neko prodao tešku/polutešku vučenu i ostao samo na kratkoj?
Kao što ne radi isto svaka vučena, tako ni svaka kratka ne radi isto. Za Rubin garantujem da radi, koliko para toliko učinkaOnda sam ja promašio investiciju kad sam kupio tešku vučenu tanjiraču? Koliko sam video kratka tanjirača (agromasz) posle Zmaj (evog gnezda) ne uradi bogzna šta. Dok vučna samelje kukuruzovinu.
Da li je Regent u ,,X" ?Ja imam Ziegler 3 metra, 1750 kg, zadovoljan sam i u pripremi nekoj, a i u prašenju, ali naravno nije rang Rubinu, niti Ziegler ima tako nešto teško da parira tome. Regent je kopija Rubina, isto skup, vidio sam Tupanjac da je dobar sada ovo novo što su izbacili, također onda Landstal, Rolmako recimo ima 3 modela, najlakši, srednji ko moj i teški od cca 2600 kg 3 m i taj teški tip mi se jako sviđa... Kod nas recimo dosta sada prolaze Tarimoz Monster 3 m, isto je oko 2500 kg i prihvatljiva cijena, dobro rade.
Ne vide se nosači diskova, koliki je razmak nosač-tanjir. Bitno je kako radi. Svaka nova je lepaUnia Ares XL extra![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Velika je razlika izmedju ove Consumove Tare ili Tanjiraca Komerc Tare i OLT-ove Tare. Komsija sa Silverom 180 vuce 32 diska (660 diskovi) jedva,kad je mokrije,nema sanse. Kad su uslovi kako treba,tanjiraca bukvalno ore.4 tone? Nešto mi previše da toliko ima.
Mi sa YTO-om 120ks vučemo tešku V, Consum-ovu 30 diskova, prečnik diska 560mm a težine čini mi se 2,5 tone, oko 10km/h i to je to. Nije mu teško ali da je sve to isto a X tanjirača, bilo bi mu teže. Tako da tu od 4t vrlo verovatno moraš malo na točkovima da vučeš.
Ja obrađujem 60 haA svi znamo da je najbolja Rubin, ali nije ju isto kupiti meni sa 50-60 ha ili nekome sa 300 kad već 10-ka košta preko 20k neto.
Da li je bila Tupanjčeva kratka tanjirača na Spit-u?
jaJel neko prodao tešku/polutešku vučenu i ostao samo na kratkoj?
3m oko 24+pdvKoliko je ta Lemkenova tanjirača sad? Kuhn kratke tanjirače bi trebalo takođe da su odlične al isto skupe ko otrov... Od 3m je oko 19,800e+pdv a od 3,5m je oko 23.000+pdv....