Tanjirače

Kako se krecu cene rotora ili paker valjka za vucenu tanjiracu? Dvoumim se da li da ih kupim ili da ih skidam sa grubera, i pravim kacenje za tanjiracu, pogotovo zato sto je rotor od grubera iz jednog dela

I sam merkam kratku tanjiraču i nisam pametan za šta se odlučiti a da ne mora da se proda bubreg. 😂
Landstal i Ilgi su mi najprivlačnije od većine pa ću videti da li će se steći adekvatni uslovi za kupovinu.

Koliko je ta Lemkenova tanjirača sad? Kuhn kratke tanjirače bi trebalo takođe da su odlične al isto skupe ko otrov... Od 3m je oko 19,800e+pdv a od 3,5m je oko 23.000+pdv....

Onda sam ja promašio investiciju kad sam kupio tešku vučenu tanjiraču? Koliko sam video kratka tanjirača (agromasz) posle Zmaj (evog gnezda) ne uradi bogzna šta. Dok vučna samelje kukuruzovinu.

ja i sa vucnom poluteskom sredim kukuruzista,bio sam se razmisljao da kupim nosenu ali nema potrebe i ova radi odlicno posao

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Pozdrav drugari! Dvoumim se izmedju OLT Tare 28 diska (610 diskovi,ima oko 4t) i KUHN HXS (660 diskovi) da li je to previse za 120ks?

4 tone? Nešto mi previše da toliko ima.
Mi sa YTO-om 120ks vučemo tešku V, Consum-ovu 30 diskova, prečnik diska 560mm a težine čini mi se 2,5 tone, oko 10km/h i to je to. Nije mu teško ali da je sve to isto a X tanjirača, bilo bi mu teže. Tako da tu od 4t vrlo verovatno moraš malo na točkovima da vučeš.

4 tone? Nešto mi previše da toliko ima.
Mi sa YTO-om 120ks vučemo tešku V, Consum-ovu 30 diskova, prečnik diska 560mm a težine čini mi se 2,5 tone, oko 10km/h i to je to. Nije mu teško ali da je sve to isto a X tanjirača, bilo bi mu teže. Tako da tu od 4t vrlo verovatno moraš malo na točkovima da vučeš.
I Tara je V tanjirača.

Nazad
Vrh