Tanjirače

Meri covek grudvu koja je na povrsini pa kao ima 30cm :D . Pustili je u neko lako zemljiste puno krecnjaka.

Posle video snimaka u radu Landstal BTH 400 tanjirače gde pripremamo suncokretišta za setvu pšenice, ovaj put ću vam pokazati kako ova tanjirača radi u kukuruzoviništu i to sa raznim količinama žetvenih ostataka. Naravno, sa tanjiračom je agregatiran traktor Case Puma 155. Za detaljnije, pogledajte video... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

Pozdrav svima. Da li ima neko tanjiracu 20 ili 24 diska sa dodatim rotorom pozadi, da li to vredi da se stavi, imam jedan rotor viska? Vasa misljenja?
ovako ness

Da li neko ima konzum nosenu tanjiracu 24 diska 2,5 m
Kako se pokazala idel dobro u zemlju i trebal kakav teg da se eventualno poveca tezina.
Najvaznije pitanje da li je moze vuc imt 565 ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Vlasnici vucnih V tanjiraca koji imaju V ring rotore(od vinkla) nazad da li prilikom rada sa tanjiracom skrecete normalno na uvratinama ili zbog rotora morate podizati tanjiracu na svakom kraju?

Vlasnici vucnih V tanjiraca koji imaju V ring rotore(od vinkla) nazad da li prilikom rada sa tanjiracom skrecete normalno na uvratinama ili zbog rotora morate podizati tanjiracu na svakom kraju?
Ja moju ako ne podizem izlomicu rotore, a sa drugarovom consum kad sam radio kaze mi ne dizi samo motaj na kraj, starija je od moje i nista mu se nikad nije polomilo

Jos jedno pitanje za vlasnike koji imaju V ring rotore na tanjiraci. Koji f ringa imate i koji bi po vama trebao biti?

Posto slusam price jedni kazu f 600 drugi f 500 itd...

Nazad
Vrh