Tanjirače

Mislim da bez okretanja makaza nema nista od balansa. Čudno da vas nisu odmah upozorili na moguc problem, nisu početnici u tom poslu.
Pitao sam još kod naručivanja da li će to biti problem, gazda rekao neće. Juče mi ovaj iz prodaje opet tvrdi da ne bi trebalo da je problem jer je na xy tanjirača iz te generacije postavljeno tako, samo se našpanuje osovina sa oprugom. Rešićemo

Na adutovoj to reseno. Kad sam kupio odmah sa rotorima. Al mi nije jasno kada idete u krug pa prednje baterije nemaju naprezanje al zadnje imaju posto su okrenute suprotno

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Na adutovoj to reseno. Kad sam kupio odmah sa rotorima. Al mi nije jasno kada idete u krug pa prednje baterije nemaju naprezanje al zadnje imaju posto su okrenute suprotno

Nemaju ni zadnje. Motaš u levu stranu, a ugao baterija je takav da u suštini opisuju krug tako da same sebe guraju iz zemlje i samo se "tocilja"

Pa spusti prednju bateriju da radi dublje nego zadnja pa gledaj sta radi tamjiraca pa onda probaj obrnuto da zadnja radi dublje od prednje pa kako se onda ponasa tanjiraca a kako kad namestis da rade na istoj dubini obe baterije

Koliko se sećam, jedno od osnova rada sa tanjiračom je da se na uvratinama diže jer se tako čuvaju ležajevi, poluge... E sad ako je dugačka uvratina pa može malo veći krug da se napravi, onda može da prođe ali lomiti je na kratko, to će joj skratiti vek.

V tanjirača može da se okreće bez dizanja na krajevima.X i polu X već ne trpe tu vrstu egzibicije.Pišem za vučene tanjirače, ne za nošene.

V tanjirača može samo u jednu stranu i to nije nikakav problem a u drugu ne može jer se tada tanjiri zarivaju u zemlju i otkinula bi se baterija.E sad sve zavisi kako kod koje ide,kod nekih može u levu a kod nekih u desnu stranu,u zavisnosti kako stoje baterije.

Kod nas su na adut ovoj dodali valjke posle par godina. Stavili su nove nosače za točkove, pomerili ih i sad ide lepo ravna. Mislim da drugog rešenja nema.

Više trpe ležajevi kad voziš pravo nego kad skrećeš u stranu u koju treba. Tamo gde su baterije bliže jedna drugoj u tu se stranu skreće...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh