Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman par dana nije padalo i moglo je juce da se udje medjutim opet pocela malo malo pa pada.. Moglo je da se radi i u nedelju mozda bez rotora ali me mrzi sad da ih skidam.. Nema naznaka kad ce se malo stabilizovati da se potanjira bez da se malo malo trci napolje da se pajsera oko tanjirace..Jel tanjira bre neko?
Jel zasušilo?
@theDjasmu da li si ti imao ram vec gotov za rotore ili nisi? mislim na one cetiri rupe na cevi? Imam isto tanjiracu, ne ovaj model, bez rotora, planirao sam sl godine da ugradim, ali sad kad citam tovje muke....dvoumim se
Navojna sipka i opruga sluze za visinu rude kada je otkacena i da stoji ravno kada je u transportu. Drugu funkciju nisam pronasao. a opruge amortizuju prilikom transporta kada vaze napred nazad.Супер ствар свиђа ми се идеја...Само чему навојна шипка и опруга?Мислим фабричка ствар зар није то за дубину?а опруга амортизује?
Smanji zakosenost baterija.Dobrinčan možda imaš sličan problem kao i ja. Moja je 26 diskova a težak ram, bez rotora. Ide dublje nego da je 28 diskova.
Čini mi se kada se produži na navojnoj šipci ide pliće. Ima li neko još neki savet, da ne vadi džombe, sem držanja na točkovima.
Јел си пробао некад да одвијеш шипку скроз и да опруга буде слободна па да тањираш?Navojna sipka i opruga sluze za visinu rude kada je otkacena i da stoji ravno kada je u transportu. Drugu funkciju nisam pronasao. a opruge amortizuju prilikom transporta kada vaze napred nazad.
Kod mene su u radu namestene tako da i jedna i druga budu slobodne, prilikom transporta odvije se sipka da se prednja baterija podigne malo gore sa ne udara po putu ako put nije ravan.Јел си пробао некад да одвијеш шипку скроз и да опруга буде слободна па да тањираш?
Ne secam se sada ali nema svrhe mislim. Jer se klin u rudi vadi i tako postaje klateca,tj kopira teren kada radis sa njom u njivi.Јел си пробао некад да одвијеш шипку скроз и да опруга буде слободна па да тањираш?