Tanjirače

Koje ležaje koristite za baterije. Menjam ih redovno, pogotvo prednji desni. Mislim da ne bi tako često trebalo da propadaju ukoliko su kvalitetniji.
Šta kupiti?

Ima li neko da proda tanjiracu v28 sa rotorima??
Adut, Cenej Komerc, Metalwolf ili druge? Ne nudite mi sa oglasa ni jedna mi ne odgovara.

Bila je do juce u Kleku Tara 28 tanjira sa sve rotorima, stojala je jedno 10tak dana na oglasima....izgelda da je prodata, danas je nema....ja sam moju jurio mesecima, zglavnu, na kraju pre par ned uzeo Eurotook, ali bez rotora, zeleo sam sa ali nikako nisam naisao na normalnu (a da nije cena kao nova)....videcemo kako ce raditi.....bilo mi zao kad sam video ovo u Kleku ali sta da se radi
Kad smo vec kod Eurotook-a, da li je neko ima, kako rade?

Bila je do juce u Kleku Tara 28 tanjira sa sve rotorima, stojala je jedno 10tak dana na oglasima....izgelda da je prodata, danas je nema....ja sam moju jurio mesecima, zglavnu, na kraju pre par ned uzeo Eurotook, ali bez rotora, zeleo sam sa ali nikako nisam naisao na normalnu (a da nije cena kao nova)....videcemo kako ce raditi.....bilo mi zao kad sam video ovo u Kleku ali sta da se radi
Kad smo vec kod Eurotook-a, da li je neko ima, kako rade?
Bila ali prodata otisla u Negotin

Ima li neko da proda tanjiracu v28 sa rotorima??
Adut, Cenej Komerc, Metalwolf ili druge? Ne nudite mi sa oglasa ni jedna mi ne odgovara.
Šta fali tačno tolikim tanjiračama na internetu što se prodaju.....kada ni jedna ne odgovara....? Generalno sada nije pravo vreme za kupovinu tanjirača jer ide sezona. Pa one što valjaju, a nisu prodate do sada ostaju da urade još jednu sezonu. A prodaju se samo lošije sada....

Ja kada sam pre mesec dana stavio na prodaju Metalwolfov-u 32 diska. Prvi dan je zvalo njih preko 70... Svima je bila skupa a svi su zvali (bila u oglasu cena 3500e), kažu ima na internetu za 2000e da se bira....reko samo birajte. Prošlo preko mesec dana da nije niko zvao, i kada sam obnovio oglas, prvi koji je nazvao kroz par dana, sutra je došao i kada je video stanje kupio je bez ikakvog pogađanja.

Šta fali tačno tolikim tanjiračama na internetu što se prodaju.....kada ni jedna ne odgovara....? Generalno sada nije pravo vreme za kupovinu tanjirača jer ide sezona. Pa one što valjaju, a nisu prodate do sada ostaju da urade još jednu sezonu. A prodaju se samo lošije sada....

Ja kada sam pre mesec dana stavio na prodaju Metalwolfov-u 32 diska. Prvi dan je zvalo njih preko 70... Svima je bila skupa a svi su zvali (bila u oglasu cena 3500e), kažu ima na internetu za 2000e da se bira....reko samo birajte. Prošlo preko mesec dana da nije niko zvao, i kada sam obnovio oglas, prvi koji je nazvao kroz par dana, sutra je došao i kada je video stanje kupio je bez ikakvog pogađanja.
Dobro kazes nije pravo vreme za kupovinu tanjirace to verovatno svi znaju, ide sezona.
Ali ali sticajem okolnosti ce mi verovatno biti potrebna. Bilo je i onih koje odgovaraju ali je cena priblizna novoj tanjiraci. Sta im fali? Kakvo pitanje?! Zavisi kome sta odgovara.
Moje pitanje se odnosilo da li neko zna nekog ko ima da proda tanjiracu, NIJE se odnosilo na to da NESTO FALI tanjiracama na internetu, to NISAM napisao. Mislim da nema potrebe okretati tudje pitanje, na sasvim drugu stranu.

Poslednja izmena:
Ja sam uvek kupovao i sred sezone kad mu vreme nije iz razloga što je tada ponuda izuzetno velika.Van sezone većina i ne obnavlja oglase pa im gvožđe čami čekajući.Neko je realan kada prodaje, nekome je uvek malo itd.

Ја сам моју купио, а да трактор нисам имо...иако смо њега јурили, а на њу налетели...и то у по зиме...била суђена, да стоји у дворишту и да је седмица гледа, по године, док кејсоња стиго није....

Ovakvu ,,Radionicu'' je imao i Adut iz Utrina tamo negde 2000 godine kada smo kupili prvu vučenu tanjiraču od njih.Farba se sušila uz put dok smo je vukli kući.

Nazad
Vrh