dusanboss
Član
Koje ležaje koristite za baterije. Menjam ih redovno, pogotvo prednji desni. Mislim da ne bi tako često trebalo da propadaju ukoliko su kvalitetniji.
Šta kupiti?
Šta kupiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bila ali prodata otisla u NegotinBila je do juce u Kleku Tara 28 tanjira sa sve rotorima, stojala je jedno 10tak dana na oglasima....izgelda da je prodata, danas je nema....ja sam moju jurio mesecima, zglavnu, na kraju pre par ned uzeo Eurotook, ali bez rotora, zeleo sam sa ali nikako nisam naisao na normalnu (a da nije cena kao nova)....videcemo kako ce raditi.....bilo mi zao kad sam video ovo u Kleku ali sta da se radi
Kad smo vec kod Eurotook-a, da li je neko ima, kako rade?
Jel znas ko prodaje vucenu 28?Pitacu ....
Šta fali tačno tolikim tanjiračama na internetu što se prodaju.....kada ni jedna ne odgovara....? Generalno sada nije pravo vreme za kupovinu tanjirača jer ide sezona. Pa one što valjaju, a nisu prodate do sada ostaju da urade još jednu sezonu. A prodaju se samo lošije sada....Ima li neko da proda tanjiracu v28 sa rotorima??
Adut, Cenej Komerc, Metalwolf ili druge? Ne nudite mi sa oglasa ni jedna mi ne odgovara.
Dobro kazes nije pravo vreme za kupovinu tanjirace to verovatno svi znaju, ide sezona.Šta fali tačno tolikim tanjiračama na internetu što se prodaju.....kada ni jedna ne odgovara....? Generalno sada nije pravo vreme za kupovinu tanjirača jer ide sezona. Pa one što valjaju, a nisu prodate do sada ostaju da urade još jednu sezonu. A prodaju se samo lošije sada....
Ja kada sam pre mesec dana stavio na prodaju Metalwolfov-u 32 diska. Prvi dan je zvalo njih preko 70... Svima je bila skupa a svi su zvali (bila u oglasu cena 3500e), kažu ima na internetu za 2000e da se bira....reko samo birajte. Prošlo preko mesec dana da nije niko zvao, i kada sam obnovio oglas, prvi koji je nazvao kroz par dana, sutra je došao i kada je video stanje kupio je bez ikakvog pogađanja.
Nisam pogledacu hvala drug
I naravno svi u papučama, a čak i tanjirače moraju da budu šarene i makar malo da se ukrase. . Mislim kad bi neki od radnika u Pakistanu došao na posau u radnim cipelama šef bi ga oterao kući.Питам се да л' их праве по наруџбини....