Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda nemam sta da kazem, svaka ti na mjestu . Vidi tu agroninu da li ima neko u okruzenju da vidis kako radi, mozda kod vas i ona radi perfektno zbog lake zemlje.Consum dodje oko 3300-3600e 28 diskova,zavisno od razmaka i jos nekih sitnica. Za te pare da platim tanjiranje narednih 10 godina.
Burazer je prošle godine kupio njihovu tanjiraču 24 nošenu. Ok mi deluje. Nije sa njom jesenas uradio svega nekoliko hektara, tako da nije mnogo uradila pa da bi se nešto reklo.Jek ima neko iskustva sa. TEHNOSISTEM tanjiracama iz Indjije ?
Nekako mi se cine bolji od ostalih privatnika, ekonomija ima drljacu, kolega za par stotina ha sprenac i sve se drzi cak i premasivno uradjeno.
Nista Cenejac, samo Sremac.Јеси л' погледао код Ченејаца?
Канда их имају у пар (тежинских) варијанти.
ja imam tehnosistem jako sam zadovoljan .kum je ima duze uradila je 250 -300 ha nije imao nikakvih problemaBurazer je prošle godine kupio njihovu tanjiraču 24 nošenu. Ok mi deluje. Nije sa njom jesenas uradio svega nekoliko hektara, tako da nije mnogo uradila pa da bi se nešto reklo.
Medjutim proletos je kupovao setvospremač i uzeo je consum-ov.
Gledaš isključivo nošenu?
Можеш да се распиташ код Зокија-банованог-Букура за "табанало" - он их прави. А то чудо сатире сунцокрет и свашта још.za stapove suncokreta
Jel te zanima polovna vucena consum 28Krenuo sam od polovne nosene. Idem sutra da vidim neku polovnu vucenu i ako ne valja lupim novu za stapove suncokreta pa posle menjati traktor, tanjiracu.
Прошле јесени тако радио - испало много боље него што сам се надао.Razmisljam da predjem drljacom i oborim stapove posle kukuruznog, njih je plug zaoravao bez problema.