DraleTD
Član
И која боље ради?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То стандардне V ношене имају око шесто кила, типа 28 тањира од 56 сантима, али имаш их и у нешто тежим варијантама, са додатних тристотинак кила (видео сам нпр. код "Ферокопа" да имају такве, чини ми се да и Ченејци нуде разне варијанте ношених). Ја прошле недеље позајмио од комшије једну такво од шесто кила, да видим шта може да уради по стрњики, да ли би мени радила посао нека таква.Goedam one nosene V imaju oko 600kg, ne znam koliko je realno kadrija od te male.
Pa ova bolje ulazi u zemlju i ima rotor za razliku od one.И која боље ради?
Како ја решавам брег код моје..једноставно се предње батерије мал више закосе и онда брега нема уопште. Чак сам уверен да га не би ни било да су ми сви тањири на њој нови и предњи и задњи, али то догодине...Да ли ротори успевају да поравнају брег што прави тањирача?
X tanjiraca?Како ја решавам брег код моје..једноставно се предње батерије мал више закосе и онда брега нема уопште. Чак сам уверен да га не би ни било да су ми сви тањири на њој нови и предњи и задњи, али то догодине...
Prije 5 god otprilike smo je uzeli, bila je 2000-2500e ne sjecam se tacno. Nije bilo nista povoljnije a da valja..@SDF znam sve, samo koliko takva kosta ?
Да Х тањирача је у питањуX tanjiraca?