Tanjirače

Ja godinama sa malom 24, olt spremam sojiste za zito. Uradi bez problema. Kukuruziste se muci mora i cetiri puta. Ali ga uradi,pogotovo kad je vlaznije. Sad sam uzeo vucenu 24,pa cu da vidim. Nisu velike povrsine pa sam stizao,da me neko ne razume pogresno.

Mogla bi da radi (pretpostavljam). Ali s tim da jedna polovina tanjira bude okrenuta na jednu,a druga polovina na drugu stranu. Kao na X tanjiračama.
Moglo bi to solidno da funkcioniše tamo gde se češće koristi.

Potreban savet, kako bi radila tanjirača sa jednim redom tanjira,to je za traktor manje snage.
Drugar je imao tako nesto,zvao ga ljuštimir. Jedan red velikih tanjira na jednu stranu. Mislim da je bilo 8 tanjira a mozda cu i slagati nisam siguran, uglavnom pokrivao je 558 odnosno 2m zahvata. Fino je to teralo po strnistima.

Koje gume mogu da nabacim na felne 16ce, trenutno su na njima 195/75/16c..ali su previše nežene za tanjiraču.. da ne bih menjao felne jer su sa 5rupa i uskim srcem.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Uske su, ne amortizuju udare i seckanja tokom transporta pa znaju da rasture ležaje u glavčinama.Poželjno bi bilo ugraditi pomoćne točkove i onda nema problema.

Ova mi se čini kao dobar izbor, ima i sa 14platna..samo da li mogu da nabacim na felnu..
0af296b6c844cc15f6494464f01944fd.jpg

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh