Tanjirače

Ali ako su tu deblji tanjiri, da li bolje prevrće zemlju? :ppozdrav: :udri:
Нема то везе, ако су задебљани малко, када се брже окрећу, то одлично превће земљу и онда добијеш работу као и са кратком, ди је брзина битна за што бољи рад...

Питање за одокативан одговор: колико је нека реална цена, типа ево новци на сунце, за "буџ" тањирачу: вучена, пристојан рам од кутија конструкције као и већина на нашем тржишту, са све поседивом рудом, котачима на хирадулици, позади два решеткаста ваљка ОК димензија, а за две батерије у V распреду искоришћени 460-ти тањири од старе осјечке ношене тањираче? Пролазим овде код мене испред једне окићене метлом, па ми вазда упада у очи...

Evo hteo bi zameniti diskove novim ima nekoliko proizvodjaca poznati nepoznati skupi i jeftini.nasao sam diskove 560 mm 35 mm osovina 3000 din./kom.,da li da kupim te jeftine kojima se nezna proizvodjac citao sam ranije al sam zaboravio,napominjem diskovi su feild power?nepostoji oznaka made in .......da li su kvalitetni ? Prodavac mi kaze da su indijski i kupim jedan kao da uporedim sa starim diskovima

Poslednja izmena:
Danas posetio prodavnicu nema tih dimenzija,plamen becej ima ali su skuplji 50 posto od indijskih,nadam se da su i kvalitetniji,dugotrajniji od indijskih.da li ima u adi da neko prodaje ?Posto su Niaux diskovi 560 mm?

Poslednja izmena:
Svaki savet zlata vredi,pitam prodavca ko proizvodi te diskove tj ciji su kaze indijski al neka vrsta materijala nebitno uopste mogli su nazvrljati na disku made in tamo i tamo,.mika,pera,paja .osim imena pise i dimenzija tj precnik diska u mm.bojim se da nisu mnogo kraceg veka nego sto ocekujem.uglavnom zivot je bas taki,

Hteo bih uporediti kvalitet sa cenom mada nisam se raspitao za cenu zapadni-evropskih proizvodjaca delova za tanjiraca tj kvalitet nikad neizostane dok je cena nekoliko puta veca naspram turske i indijske marke.ali nikakve razlike u radnom veku tanjira.da li su turski diskovi istog,boljeg kvaliteta kao i italijanski nemacki itd.usteda je veoma mala .

A misliš li da svi domaći proizvodjači stavljaju na svoje tanjirače najskuplje diskove na tržištu?MGM Plamen je dosta dugo uvozio diskove skoro za sve domaće proizvodjače tanjirača. Ja sada da moram da kupujem diskove tražio bih koji je disk najteži po komadu i te bih uzeo.

Kupim jedan turski disk i nemoze da se navuce na osovinu.izmerim ja otvor kad ono 1 mm uze.nasao sam oregonalne da kupim kao sto su istroseni al njihov otvor je veci za milimetar od osovine.stari disk fali jedno pedalj materijala.italijanski disk ima kvalitet al je jeftiniji od turskog s'o da ga kupim.?

Poslednja izmena:
Ја сам на моју тањирачу ставио Италијанске дискове ево има сигурно 10 и више година. Оштри као ђаво и нема оштећених исеку циглу као да је од стиропора.

Јуче сам отежао тањирачу са 450 кг тегова и тањирао стрњику ццц ала ради, ...сада 1650 кг без ротора бојим се да непукне која гума од терета данас ојачао руду за сваки случај.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh