Tanjirače

Ovo može ku..m porati a jajima poravnati ali no.

Galicije ona tvoja tanjirača bi u toj zemlji potonula do Kine.
То стоји, лака земља, лако се обрађује, такође доста песковита...која риба плужба тела, у нашем случају дискове...

@Матићу исто онаква, као што се помиње подривање у овој теми...
@момо, па кад им пукне суша они цврче са приносом 0 или толко малим да је то смешно ..канада, русија, монтана сад заболе их за принос у директној сетви када имају огромне површине и онда надикнаде тај исти...иначе Руси много ору...много мање раде директну сетву...

Подривање и орање иста ствар на два начина...редукована обрада не иде у подривање...то је ово наше тањирање, или оак диретна сетва са специјалним сејалицама, било оне да имају минимтањираче испред себе или она раина тела...небитно је...

Evo neke novine kod mene, obe tanjirače sam pazario u oktobru...prodao staru olt neretvu x32 i oba traktora opremio
Prva jean de bru v24 diska
Druga quivogne x36
55201818790c357c06eedee97675eba6.jpg
18acf60e8ecaf701357fd1b97690eb2a.jpg

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste u pitanju Žabare ali nemam pojma kako se zove prodavac. Pazario ,natovario na šlepku i dovezo kući..sve bilo gotovo za pola sata.

Bio sam kod njega letos.Nemam neko pozitivno mišljenje.Preko telefona jedno a na licu mesta drugo, ubeđuje me da je prikolica koju gledam u fabričkom stanju a oni je nisu ni oprali od stajnjaka kada su je farbali nego tako špricali...Dok ne odeš ne znaš ništa ali nije u redu.

Koliko si platio Zan d bru? Deluju diskovi potroseni.
3200e zadnji su skoro u merama 610 a prednji 560..treba da se menjaju. Sva je orginalu i nije kidana, diskovi su fabrički.@Matic Taj dan, kada sam pazario tanjiraču, prodao je još jednu dok smo se pogađali..ja sam pomislio da folira međutim dok smo natovarili ovu..čovek je došao za drugu koja je bila u ponudi. Prodavac je realno loš, mašine nisu..ali je umislio da je glavni snabdevač Srbije sa polovnim mašinama.
Zadnjih par dana, obišli smo puno traktora i nagledali se svega i svačega. Čovek nas vozi 200km i kaže nema greške..međutim haos na licu mesta.

Svi su teški lažovi, trgovačke fore i sve po redu.Ne znam, možda kod nekog upali ubeđivanje da ne vidi dobro ali kod mene ne pali i ne prolazi.

Sta ima da me ubedjuje prijatelju pusti me da vidim masinu mani da mi pricas.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Verovatno misle da niko neće doći ako kažu istinu što i jeste očekivajuće.Spusti cenu spram stanja i prodaće se lako a ne da nabiješ cenu kao za pravo a ono nije ni za staro gvožđe.Doći će ti neko ko se ne krsti na svakom ćošku i ima kratak fitilj pa kad ti razbije glavudžu zbog laganja videćeš odakle vetar duva.

Nazad
Vrh