Galicije kakve veze ima video sa temom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То стоји, лака земља, лако се обрађује, такође доста песковита...која риба плужба тела, у нашем случају дискове...Ovo može ku..m porati a jajima poravnati ali no.
Galicije ona tvoja tanjirača bi u toj zemlji potonula do Kine.
3200e zadnji su skoro u merama 610 a prednji 560..treba da se menjaju. Sva je orginalu i nije kidana, diskovi su fabrički.@Matic Taj dan, kada sam pazario tanjiraču, prodao je još jednu dok smo se pogađali..ja sam pomislio da folira međutim dok smo natovarili ovu..čovek je došao za drugu koja je bila u ponudi. Prodavac je realno loš, mašine nisu..ali je umislio da je glavni snabdevač Srbije sa polovnim mašinama.Koliko si platio Zan d bru? Deluju diskovi potroseni.
Sta je sa fabrikom Jean d Brue? Ne mogu nikakve podatke o njoj da pronadjem na netu.
Otisla u stecaj Boki prosle ili pretprosle godine,citao negde al da me ubijes nesecam se gde.Sta je sa fabrikom Jean d Brue? Ne mogu nikakve podatke o njoj da pronadjem na netu.
Srećno da služiStigla zamena za vucenu.
3.5 metara. 130 ks ce vuciSrećno da služi
3m?
Koliko konja će je vući?