Tanjirače

i meni stigla u utorak landstal od 3m ,vucem sa 130ks,ekstra,mucio se godinama sa adutovom vucenom...nije vredno...trebao ranije kupiti.

Nine ni cudo da dobro rade te tanjrace sa tolikom tezinom.Sa 2.5-3t da vuces bilo sta samlelo bi I izdrobilo bi beton a ne zemlju

Галиције немој се љутиш али ови снимци ко дете неко да снима и прича . :ROFLMAO: Не знам што се трудиш толико око тога да се снимаш и ископираш нешто за шта ниси даровит ,колега Радослав је друга прича и није то за сваког.Опет извини и немој се љутиш морао сам да прокоментаришем јер ми је ово смешно.

Lepo rade kratke tanjirace al i vucene nisu lose, prve tri slike su suncukret a četvrta i peta kukuruz, u drugom prohodu, pred setvu
6ee91579c166f378f3bdabf0769dcbec.jpg

246b6810f45911c32a26c879820e94d2.jpg

000f2b97593622c90b2424d00ec78349.jpg

8f810cf8760329c3f8733472aea13d2c.jpg

79a7165df4b15bc2f5524953e9d7380e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Галиције немој се љутиш али ови снимци ко дете неко да снима и прича . :ROFLMAO: Не знам што се трудиш толико око тога да се снимаш и ископираш нешто за шта ниси даровит ,колега Радослав је друга прича и није то за сваког.Опет извини и немој се љутиш морао сам да прокоментаришем јер ми је ово смешно.
@olalija i @galicije83 se ne mogu porediti zato sto Galicije snima VLOG i sa gledaocima prica kao sa prijateljem, dok se Radoslav trudi da video ispadne kao ozbiljna TV emisija.
Npr. Galicije snima zetvu i zna poceti pricati o ceni goriva i nastane ona mala sutnja pa pocne pricati o necem drugom, dok Radoslav kad snima zetvu samo prica o zetvi i sece tu sutnju u video editoru. Treba vremena da se covek upraksa i nauci, udji na Radoslavov kanal i vidices kako prvi klipovi nisu ni blizu sadasnjim.
Da ne pricam o tome kako Radoslav ima dosta vise profesionalne opreme i ne jebe se sa telefonom kao galicije...

Radoslav je profi u odnosu na mene i cesto snima govor naknadno ja to za sada ne radim i polako se usaltavam..pricam cestonspontano u ne secem snimke, a mogao sam scaki iseci bar dvadeset puta...jednoatavno ljudi grese sta je VLOG a sta profi snimak koje radoslav radi...

Na kraju meni je ovo zajebancija, ne planiram ulaganje u dronove i ozbiljne gopro.kamere...ko hoce da zivi od jutjuba mora da ulozi ogroman novac u startu i da se trudi da radi ozbiljno....

PS. Ako se nekome ne svidja kako radim, slobodno moze da snimke ne gleda, ja niti cu dobiti niti ista izgubiti od tih njihovih pregleda...

Ја сам у фазону ако нешто већ радиш труди се да не копираш и буди свој, оригиналан.Та фора фармера и јутјубера и тих клипова је прегрш данас на нету,сними нешто занимљиво и корисно,а не да тупиш једно те исто са том тањирачом бла бла бла...Радослав узме неку нову машину па направи рецензију о њој ,то већ има неког смисла

У праву си углавном се трудим да задржим за себе али не могу баш све , није ништа злонамерно рекао сам оно што ми изгледа бесмислено и бесокорисно.

Jbg da si zensko nikemo nebi smetalo da zastanes sa pricom

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ја сам у фазону ако нешто већ радиш труди се да не копираш и буди свој, оригиналан.Та фора фармера и јутјубера и тих клипова је прегрш данас на нету,сними нешто занимљиво и корисно,а не да тупиш једно те исто са том тањирачом бла бла бла...Радослав узме неку нову машину па направи рецензију о њој ,то већ има неког смисла
За разлику од мене, Радослав је у већини случајева купио нову механизацију и има са чиме да направи рецензију исте или му пак нека фирма и да мапину на пробу за коју је вероватно бавио око и оланира набавку.

А ко ће мени дати нову машину само ради снимања и рецензије, када немам намеру да набављам нешто ново у догледно време. Колико год лоше радила ова тешка вучена, неће јој скоро доћи замена, јер у плану није нити ће бити...превише сам ситан да бих се закопавао у кредите ради навабавке нове механизације...и ово што имам сасвим лепо одрађује послове за моје потребе...

Evo onda da i ja snimim tanjiranje. Danas , kratka u kukuruziste ,radjeno bez sjecke . Ja zadovoljan , to je otprilike sta ocekujem. Mozda kasnije jos jedan prohod ako bude viska vremena a mozda i ne . Sastavito usitnjeno , nema bregova ispod . Poneka stabljika neiscupana ostala ali rijetko . Bice to dobro .

Nego , primijetio sam da kad namjestim bocni pomak baterija , imam hidraulicno pomicanje , da tanjitaca radi lijepo i da sve bude sastavljeno onda vuce malo bocno . Nije sttasno jer je traktor tezak i ne pravi problem ali vuce malo . A kad pomjerim da ne vuce onda ostavlja bregove kad se zemlja razgrne . Tako da postavim da radi kako treba i neka malo vuce .

Evo onda da i ja snimim tanjiranje. Danas , kratka u kukuruziste ,radjeno bez sjecke . Ja zadovoljan , to je otprilike sta ocekujem. Mozda kasnije jos jedan prohod ako bude viska vremena a mozda i ne . Sastavito usitnjeno , nema bregova ispod . Poneka stabljika neiscupana ostala ali rijetko . Bice to dobro .

Pa ti ni ne pricas nit dahces

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh