Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@olalija i @galicije83 se ne mogu porediti zato sto Galicije snima VLOG i sa gledaocima prica kao sa prijateljem, dok se Radoslav trudi da video ispadne kao ozbiljna TV emisija.Галиције немој се љутиш али ови снимци ко дете неко да снима и прича . Не знам што се трудиш толико око тога да се снимаш и ископираш нешто за шта ниси даровит ,колега Радослав је друга прича и није то за сваког.Опет извини и немој се љутиш морао сам да прокоментаришем јер ми је ово смешно.
За разлику од мене, Радослав је у већини случајева купио нову механизацију и има са чиме да направи рецензију исте или му пак нека фирма и да мапину на пробу за коју је вероватно бавио око и оланира набавку.Ја сам у фазону ако нешто већ радиш труди се да не копираш и буди свој, оригиналан.Та фора фармера и јутјубера и тих клипова је прегрш данас на нету,сними нешто занимљиво и корисно,а не да тупиш једно те исто са том тањирачом бла бла бла...Радослав узме неку нову машину па направи рецензију о њој ,то већ има неког смисла
Pa ti ni ne pricas nit dahcesEvo onda da i ja snimim tanjiranje. Danas , kratka u kukuruziste ,radjeno bez sjecke . Ja zadovoljan , to je otprilike sta ocekujem. Mozda kasnije jos jedan prohod ako bude viska vremena a mozda i ne . Sastavito usitnjeno , nema bregova ispod . Poneka stabljika neiscupana ostala ali rijetko . Bice to dobro .