Mogao si uslikati koju sliku i napisati par tehnickih podataka. Malo da se i mi edukujemoI kako izgleda posle drugog prelaska satexom i kad je gotovo...
upload pic
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogao si uslikati koju sliku i napisati par tehnickih podataka. Malo da se i mi edukujemoI kako izgleda posle drugog prelaska satexom i kad je gotovo...
upload pic
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Da,meni se lično najviše sviđa.Misliš na Helix valjak?
Tanjiraca na sklapanje od 4m se kupuje u vucenoj varijanti. Prevelik je to teret za nosenje.
Nemoj pogresno da me shvatis ne branim Ilgija ali me interesuje po cemu je bolja tanjiraca od Ilgija? Bolji kvalitet cega? Materijala? Ili radi kvalitetnije?
Treba u bliskoj buducnosti da menjam tanjiracu pa se zato interesujem.
Aragon u danasnjem radu u kukuruzistu.
Nemaju na stanju, ja sam cekao dva meseca rezervisao sam je pocetkom jula i uplatio a stigla tek 5 sept tako nesto a trebala je stici do 15augusta.Nemoguće da ima 3500 kg bez podvoza....
Ja sam hteo da je kupim ali je nisu imali na stanju ,a mislim da je bila oko 10500 ,a sa podvozom 14500 +pdv